# Christian Luyindama

tapusuyla bir yere beleşe yollayalım, maaşından kurtulmak bile kardır

8 tane İstanbul takımı var illa birine kiralık verilebilir basit oynasa azda beynini kullansa iş yapar bu takımlarda.
2024'de kontratı bitiyor nereye kiralık vereceksin.

Ya kalacak 1 sene ve free olarak gidecek ya da tapusuyla birine satacaksın bu yaz.

zamanında satsaydık diyenler var ama o şans hiç olmadı

bonservisini aldık. ilk devrenin sonlarına doğru sakatlandı

sakatlanmasa belki devrede ya da sezon sonu transfer yapacaktı.

şans işte.
Yanlış hatırlamıyorsam sakatlanmasaydı Aston Villa'ya 13.5 m euro + bonuslarla gidiyordu adama bağları koparıp ağrı kesici verince kariyerini tamamen bitirdiler.

zamanında satsaydık diyenler var ama o şans hiç olmadı

bonservisini aldık. ilk devrenin sonlarına doğru sakatlandı

sakatlanmasa belki devrede ya da sezon sonu transfer yapacaktı.

şans işte.
Tamamen şans Luyindama işi ya haberleri de çıkıyordu zaten o devre arası satılıyordu bonuslarla yada direk 15 milyona. Ama devre arasına 1 ay kala o milli takımda sakatlandı bir de yanlış tedavi yapıldı adama ağrı kesici verip kopmuş bağları ile yürütmüşler o kadar uzun uçak yolculuğu yaptı falan o milli takım doktorları adamı da bizi de yaktı.

Aralık ayından sonra bir kez maç kadrosuna girmiş (o da bize karşı ve süre almadı), koca sezon dört kez 90 dakika oynamış, bir kez de 26'da oyundan çıkmış. Çok kötü sezon geçirdi. Toparlayacaksaydı da mümkün değil. Bir sene sözleşmesi var ve kiralamak da bu nedenle olası değil. Muhtemelen maaşının bir kısmını verip sözleşmemizi feshedeceğiz ancak onu da kendisine kulüp bulmadan kabul edeceğini sanmıyorum.

Hem güçlü hem hızlıydı milletin yere göğe sığdıramadığı Kim Min Jae'den pek eksiği yoktu bence.Bi sakatlık+saçma sapan tedavi adamın kariyerini çöpe attı

ben hiç beğenmiyordum hatta neden boss diyorsnuz diye de bir kaç üyeyle papaz olmuştum..

boss değil fossturr hadi selametlee

Geri
Üst Alt