# Christian Luyindama

Terimin sıradan bir kazığı
Tetteh içinde ukde kalmıştır muhteremin. Kulübü 8 yerine 5 istese onu da sokacaktı Galatasarayımıza; kameralara karşı bizzat sarfettiği sözlerle sabittir...

Edit: O olmayınca Diagne kazığını soktuğu aklıma geldi. Hangisi daha büyük kazık olurdu, karar veremedim!..

Tetteh içinde ukde kalmıştır muhteremin. Kulübü 8 yerine 5 istese onu da sokacaktı Galatasarayımıza; kameralara karşı bizzat sarfettiği sözlerle sabittir...

Edit: O olmayınca Diagne kazığını soktuğu aklıma geldi. Hangisi daha büyük kazık olurdu, karar veremedim!..
Tetteh iyi topçudur

Sakatlık dan öncede pek de iyi değildi bence , saatli bomba idi 2-3 iyi maçı vardi o kadar. Ne yapacağı hiç bir zaman belli olmuyordu almakla hata etik , satma imkanımız varken sakatlanması şansızlık oldu sadece.

İlk maçında belliydi patlayacağı hatta opsiyon zorunlu değildir umarım demiştim. Sakatlık vs. süreci hızlandırdı sadece. Luyindama sevenleri de anlamak zor. Ceza sahası önünde yaptığı sayısız kritik top kaybını, pozisyon hatasını görmezden gelip birkaç alakasız pozisyonda vücuduyla rakip oyuncuyu düşürünce gaza geliyordu taraftar. Belki iyi bir güreşçi olabilir ama iyi bir stoper değildi.

Evet oyuncu prime olabilecekken yok oldu. Bizden sonraki kariyerinde başarılar. Şimdi gelelim diğer meselelere oyuncular iyi veya kötü cikabilir. Başlıkta o kadar çok boş ve yakışıksız yorumlar var. Galatasaray forması giymiş ve kulübe taraftara hiç bir saygısızlığı olmayan oyunculara teknik adamlara ithaf ettiğiniz kelimelere dikkat edelim. Sonra konulardan atildiginizda ergen gibi ağlayıp kafa sisirmeyin

İlk maçında belliydi patlayacağı hatta opsiyon zorunlu değildir umarım demiştim. Sakatlık vs. süreci hızlandırdı sadece. Luyindama sevenleri de anlamak zor. Ceza sahası önünde yaptığı sayısız kritik top kaybını, pozisyon hatasını görmezden gelip birkaç alakasız pozisyonda vücuduyla rakip oyuncuyu düşürünce gaza geliyordu taraftar. Belki iyi bir güreşçi olabilir ama iyi bir stoper değildi.
İnanılmaz bir hata yapıyordu peşine taç çizgisinde adamdan topu alınca millet başlıyordu Boss diye alt yapı eğitimi almamış sadece fizikle oynayan bir adamdı 8 milyon euro ciddi kazık ...

Evet oyuncu prime olabilecekken yok oldu. Bizden sonraki kariyerinde başarılar. Şimdi gelelim diğer meselelere oyuncular iyi veya kötü cikabilir. Başlıkta o kadar çok boş ve yakışıksız yorumlar var. Galatasaray forması giymiş ve kulübe taraftara hiç bir saygısızlığı olmayan oyunculara teknik adamlara ithaf ettiğiniz kelimelere dikkat edelim. Sonra konulardan atildiginizda ergen gibi ağlayıp kafa sisirmeyin
Mod oldun hea? En güzel kadınlar konusunda esneklik göstermen dileğiyle... 🌹

Sakatlık öncesi Luyindama şu anki oyunumuzda sırıtmazdı. O boya posa göre hızı, atletizmi elit seviyedeydi. Evet basit hatalar yapıyordu ama kendi hatasını kendi kapatabiliyordu yine. Fundamentalı bir Nelsson olmadığına göre atletizmi gittiği an geçmiş olsun. Yaşı da en az +5 var bu arada. Sakatlıktan sonra en ufak toparlanma ümidi vermemesini başka türlü açıklayamıyorum.

Şaka gibi yorumlar var. Marcao ile oynarlarken forumun çoğunluğu Marcao'dan üstün görüyordu. Sakatlandıktan sonra kariyeri bitince yok Fatih Terim'in kazığı yok Dany bundan daha iyiydi gibi şeyler yazılmış. Umarım bu yorumları yazanlar Fenerbahçelilerdir de bizleri trollüyorlardır. Aksi halde utanılması lazım.

Sakatlıktan sonra Arabistan'a değil de Benelüks'e gitse toparlama ihtimali vardı.

Geri
Üst Alt