# Christian Luyindama

hızlı adamlara karşı birebir kalınca adamı indiriyor genelde o yüzden mutlaka hocanın uyarması lazım

gelişen bir stoper için önemli bu

Para cezası versinler bizim ne sucumuz var.

Pek fazla izlemedim ama önde durmayı seviyor sanırım. Bu yüzden kontra pozisyonlarda sıkıntı yaşayabiliriz. Birebir kalmalarda da sıkıntı var gibi duruyor ve fazla risk alıyor. İlk maçlarda konuşulmaz şöyle 5-6 maç geçsin tam anlamıyla ne olduğunu anlarız. Marcao'yu anladık mesela cuk diye transfer oldu. Bakalım Luyindama'da onun etkisini verebilecek mi?

Yav zaman gerek olayınıda ben anlamıyorum. Marcao ilk maçtan belli etti kendini. Bu adamında özellikleri belli işte. Hava toplarında çok iyi, fizik olarak güçlü ama kademe hataları, bireysel hataları kolay yapması zaafları var. Yapacak bişey yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Masallah cok klas bir stoper, tam aradigimiz kan. Terim'in neden bunu cok istedigi ortada. Begenmeyenler gitsin tavla oynasin.

Zamanla kendini bulacaktır. Ulan izmirden antepe gitsen 2 gün götü tutamıon ishal oluyon vücut alışamıyor. Adam sıfır kariyerden dünyanın en iyi takımına geldi kolay mı

güven vermiyor bana nedense

hata yapmadı ama her an takımı yakacakmış gibi duruyor sahada

İlk iki maçta beğenmiştim ama zorluk seviyesi yüksek ilk maç Servet Çetine döndü hakikaten

Çok kötüydü. Pozisyon almada sorun yaşadı, ağır kaldı, müdahalelerde kararsızdı. Marcao ile uyumu da soru işareti. Opsiyon zorunlu ise durum kötü.

ilk maçında da söyledim..bu herif bizim stoperimiz olamaz...her an hata yapabilir..1e 1 lerde adama refakat ediyor resmen..

Geri
Üst Alt