# Christian Luyindama

luyindamanin iyi oynamadigini bile iddia edenler var. hangi maci izlediginizi merak ediyorum.

luyindama geldiginden beri maicon denilen kaplumbagadan 10 kat daha iyi oldugunu gösterdi. maiconun beli dönmüyordu. ahmetle semihi söylemeye gerek yok stoper demeye bin sahit ister. serdar aziz dingili daha kayseride golü yedirdi fenere. ozan kabakta stuttgartla küme düsmemeye oynuyor. su saydigimiz stoperlerin hepsinden iyidir luyindama.

ayagi temiz iki tane mis gibi stoperimiz var.

Bu adamın fiziki özellikleri normal değil gerçekten. STSL 'de herhangi bir oyuncu ile kıyaslanamayacak kadar güçlü bir fiziği var adamın, rakip hücum oyuncularının gerçekten çok canını yakar, 3 insan gücünde resmen Luyindama. Birde 1.92 boy 91 kilo öyle bir fizik üstelik bayağı bildiğin hızlı adam

Gerçekten Luyindama sadece şu konsantrasyon sorununu çözse öyle bir stoper haline gelir ki ...

Çok beğendim. Bazen dikkati dağılıyor ama onuda aşacaktır Aslan. Marcao ve Luyindama bi aksilik olmasa satış filan olmasa çok yararlanacaz.

Çok beğendim. Bazen dikkati dağılıyor ama onuda aşacaktır Aslan. Marcao ve Luyindama bi aksilik olmasa satış filan olmasa çok yararlanacaz.
giderlerse de dert etme.ışık kaan ve ogün var daha.metehan baltacı diye sarı bi cocuk var. 40 metre uzun top ve ara pası atıyo.milli takıma cagrılyo o da.16 yasında.emin bayram var 15 yasında.ozanı da geçecek belki

giderlerse de dert etme.ışık kaan ve ogün var daha.metehan baltacı diye sarı bi cocuk var. 40 metre uzun top ve ara pası atıyo.milli takıma cagrılyo o da.16 yasında.emin bayram var 15 yasında.ozanı da geçecek belki
Sergi olm bu Ogün baya iyi olacak gibi. Sol ayaklı. Klas bir kardeşimiz.

Ekonomik model Van Dijk

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet iyi beyler

Hatta standard ta oynadigina göre bazi eksiklerini de gidermis gördüm ben

Standard da özelikle oyun kurma da uzun topa yönelirdi teknigi ust duzey olmadigi icin ama bunu da gelistiyor,alanya macina göre ts macinda daha cok oyun da kurmaya calisti

Scout ekibini luyindama ve marcao konusunda tebrik etmek gerekiyor

Su ana kadarki performansına göre bonservisi yüksek. Marcao gibi 4'e almış olsaydık içime sinerdi ama henüz "işte bu" diyemiyorum.

Marcao ya göre biraz ağır. Dün oynanan maçta Marcao 2 Luyindama 3 hata yapmış ve Trabzon pozisyon bulmuş.

Bu 2 liye zaman lazım. Şu an ağır eleştirmek doğru değil.

Diagne daha çok endişelendiriyor beni. Disiplin sorunları var.

dün u16 den emin bayramı sadece ilk yarı izledim,ikinci yarıda 2 gol atmış .çocuğun boyu çok iyi,sertlik iyi,defansif sezgiler iyi ve inanılmaz raket gibi ayak var,defansdan uzun pasları adrese teslim atıyor..o çocukdan çok iyi bir stoper olacak..

Marcao ve Luyindama önüne ciğersiz bir orta saha transferi yapmalıyız.

Fatih hocam bize bu oyuncuların değerini anlamamız için Hatay maçına Semih ve Çalık ile çıkmalı.Yoksa başka türlü akıllanmayacağız.

Nerdeyse maç boyu önde olan bir takımdan luyindama ile nwakaemenin bu kadar teke tek kalması normal mi sizce? Bizim orta saha tırt maalesef bir de feghouli geriye gelmeyince sıkıntı oldu.. Trabzonun kadro çok kötüydü ama adamlar ileri geri bariz iyi koştu bizden.. Yusufunu Abdülkadirin hatta Nwakaeme in bile nasıl mücadele ettiğini gördük dün.. Elini kolunu sallayan geçiyor orta sahamız..
Badou bize karşı oynasa elek eder muhtemelen orta sahayı.. Fernandonun acil kendine gelmesi lazım donkun ondan hiçbir fazlası yok maalesef..

Bu adamı beğenmeyen ılık bir fblidir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerdeyse maç boyu önde olan bir takımdan luyindama ile nwakaemenin bu kadar teke tek kalması normal mi sizce? Bizim orta saha tırt maalesef bir de feghouli geriye gelmeyince sıkıntı oldu.. Trabzonun kadro çok kötüydü ama adamlar ileri geri bariz iyi koştu bizden.. Yusufunu Abdülkadirin hatta Nwakaeme in bile nasıl mücadele ettiğini gördük dün.. Elini kolunu sallayan geçiyor orta sahamız..
Badou bize karşı oynasa elek eder muhtemelen orta sahayı.. Fernandonun acil kendine gelmesi lazım donkun ondan hiçbir fazlası yok maalesef..

Fernando da gelse aynı senaryo yaşanır, belki biraz daha iyi olur o kadar sadece.Feghouli ve Onyekuru top diğer kanattayken orta sahada savunma yapmıyor, rakip bek geldiğinde onları kovalamıyorlar. Sonra Ndiaye, Fernando, Marcao kötü görünüyor.

Geri
Üst Alt