Öncelikle kendisi Marcao'dan iyi stoperdir. Bazen eleştirilirken iki adama birden kızıyoruz ama genelde bu adamın kurunun yanında yanan yaş oluyor. Galatasaray defansı diye bir konu var mı diye bir konu da var mı bilmiyorum bakmaya üşendim ama kendisinin de yanındaki elemanın da kötü oynamasının sebebi formsuzluk falan değil. Laubalilik var evet ama bunun da açıklaması farklı.
Bu sezon TFF sağolsun Fatih Terim doğru düzgün saha kenarında maça çıkamadı. Biraz geriye gidip Panathinaikos maçına bakın ya da daha yeni oynanan Brugge (şl konsantrasyonu ayrı bir şey tabi ama karşılarındaki hücum oyuncularının seviyesi de bizim lige göre kat kat iyi) maçına bakın. O laubaliliklerinin nasıl ciddiyetle bindiğini fark edeceksiniz. Bu herifler neden bilmiyorum ama hoca kenarda olmayınca böyle garip bir şey oluyor. Erman'ın dediği gibi FT'nin eski disiplini mi yok sorun başka mı bilmiyorum artık. Marcao'ya karşı genel bir tepki oluştu zaten iyi oynadığı Brugge maçından sonra da eleştirilir oldu neymiş eli ayağı titriyormuş. Geçen sene de titriyordu Benfica maçını hatırlayın. Hata da yaptı ve gol yedik ama talihi de yanında değildi. O zaman kimse kızmadı kendisine pek çünkü ligde çok iyi oynuyordu vs. Şimdi bizim çok bir adama kafayı takıp onu kötüleyip durma alışkanlığımız olduğu için (bunun en büyük ekmeğini Belhanda yiyor) adamların üstünde ekstra baskı oluşturduk. Ama dediğim gibi ne zaman Fatih hoca kenarda olsun ben bu topçuları gayet beğeniyorum öbür türlü çok kötü oluyorlar, gerçi bütün takım çok kötü oluyor. Bu da yardımcısızlık evlatçılık evet.