Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.708
- 21.771
- 2.783
Piyasa degeri 15'e yakin tek oyuncumuz, 15 maks olmak uzere o civarda bir mebla karsiligi gidebilirSimdi Marcao'ya 15 vermeleri icin neden yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyasa degeri 15'e yakin tek oyuncumuz, 15 maks olmak uzere o civarda bir mebla karsiligi gidebilirSimdi Marcao'ya 15 vermeleri icin neden yok.
Gec kaldik. 10 milyona dahi satilsa 2 3 tane iyi oyuncu alinirdi. Simdi sampiyon olamazsak hem borc artacak, hem degerleri dusecek vs vs. Tabi 10 milyona satilsin demiyorum ama 13 15 arasi ve %15 pay isimizi gorurdu. Eldeki 3 milyonu da ekleyince cok guzel kadro kurardik. Ayrica 6 milyon AL parasindan da olduk. Canim sıkıldı yinePiyasa degeri 15'e yakin tek oyuncumuz, 15 maks olmak uzere o civarda bir mebla karsiligi gidebilir
Babel ve belhanda elden cikarilsa marcao da satilirdi bence. Sadece marcao'nun satisi bizi kurtarmayacagi hatta yillik ucretleri de hesaba katarsak daha buyuk bir yukun altina sokacagi icin satilmadi diye dusunuyorum.Gec kaldik. 10 milyona dahi satilsa 2 3 tane iyi oyuncu alinirdi. Simdi sampiyon olamazsak hem borc artacak, hem degerleri dusecek vs vs. Tabi 10 milyona satilsin demiyorum ama 13 15 arasi ve %15 pay isimizi gorurdu. Eldeki 3 milyonu da ekleyince cok guzel kadro kurardik. Ayrica 6 milyon AL parasindan da olduk. Canim sıkıldı yine
Yaw zaten Belhanda icin 1 milyon civari teklif gelmis. Onu kabul etsen zaten giduyordu. Hatta Fegh bile bonservisini istemis. Babel'i de kadrodisi biraksak gitmeyi kabul edebilirdi. Sadece Fegh ve Belhanda gitse 7 milyon maas. Hatta Cagne bile gidebilirdi. Gelenlere de maksimum 1.5 versek her turlu kardayizBabel ve belhanda elden cikarilsa marcao da satilirdi bence. Sadece marcao'nun satisi bizi kurtarmayacagi hatta yillik ucretleri de hesaba katarsak daha buyuk bir yukun altina sokacagi icin satilmadi diye dusunuyorum.
Yusuf Gunay hic teklif gelmedi dedi. Kime inanacagiz simdi. Ben de teklif gelse bile belhanda'nin istedigi yillik ucreti verecek bir takimin cikacagini sanmiyorum. Hele Nice cok zor. Bence bedava bile elden cikaramadik onu.Yaw zaten Belhanda icin 1 milyon civari teklif gelmis. Onu kabul etsen zaten giduyordu. Hatta Fegh bile bonservisini istemis. Babel'i de kadrodisi biraksak gitmeyi kabul edebilirdi. Sadece Fegh ve Belhanda gitse 7 milyon maas. Hatta Cagne bile gidebilirdi. Gelenlere de maksimum 1.5 versek her turlu kardayiz
Onceki yonetim yuksek maas verdigini ima etmistir ama bir tane gazeteci yokki Falcao, Cagne, Babel'i sorsunYusuf Gunay hic teklif gelmedi dedi. Kime inanacagiz simdi. Ben de teklif gelse bile belhanda'nin istedigi yillik ucreti verecek bir takimin cikacagini sanmiyorum. Hele Nice cok zor. Bence bedava bile elden cikaramadik onu.
Alanya maçının aksine bu maç muthisti cidden iyice topladı kendini.. Yan toplardaki gol yeme hastalığımiz bittiyse en büyük sebebi de kendisidir
Bir ara takim gidemiyor diye aldi topu yara yara Servet gibi gitmeye calisti. Sonra 1 dk ileride bekledi, yavas yavas geri döndüNedense ilk yarılarda sıçıyor biraz ama ikinci yarı toparlıyor.
Bir ara takim gidemiyor diye aldi topu yara yara Servet gibi gitmeye calisti. Sonra 1 dk ileride bekledi, yavas yavas geri döndü![]()
Nedense ilk yarılarda sıçıyor biraz ama ikinci yarı toparlıyor.
övelim