# Christian Luyindama

takımda hava topu alan 1-2 kişiden biri

Sakatlıktan sonrada iyi toparladı son maçlarda ritmini bulmuş gibiydi

Luyi ve marcao satılmadan iyi bir takımda izlemek isterdim ikisinide

semih-dany tandemi yerine o dönem bu ikisi olsaydı piyasaları nasıl olurdu acaba

semihe bile 15-20 m diyoduk/deniyodu o sezon

Piyasa degeri 15'e yakin tek oyuncumuz, 15 maks olmak uzere o civarda bir mebla karsiligi gidebilir
Gec kaldik. 10 milyona dahi satilsa 2 3 tane iyi oyuncu alinirdi. Simdi sampiyon olamazsak hem borc artacak, hem degerleri dusecek vs vs. Tabi 10 milyona satilsin demiyorum ama 13 15 arasi ve %15 pay isimizi gorurdu. Eldeki 3 milyonu da ekleyince cok guzel kadro kurardik. Ayrica 6 milyon AL parasindan da olduk. Canim sıkıldı yine

Gec kaldik. 10 milyona dahi satilsa 2 3 tane iyi oyuncu alinirdi. Simdi sampiyon olamazsak hem borc artacak, hem degerleri dusecek vs vs. Tabi 10 milyona satilsin demiyorum ama 13 15 arasi ve %15 pay isimizi gorurdu. Eldeki 3 milyonu da ekleyince cok guzel kadro kurardik. Ayrica 6 milyon AL parasindan da olduk. Canim sıkıldı yine
Babel ve belhanda elden cikarilsa marcao da satilirdi bence. Sadece marcao'nun satisi bizi kurtarmayacagi hatta yillik ucretleri de hesaba katarsak daha buyuk bir yukun altina sokacagi icin satilmadi diye dusunuyorum.

Babel ve belhanda elden cikarilsa marcao da satilirdi bence. Sadece marcao'nun satisi bizi kurtarmayacagi hatta yillik ucretleri de hesaba katarsak daha buyuk bir yukun altina sokacagi icin satilmadi diye dusunuyorum.
Yaw zaten Belhanda icin 1 milyon civari teklif gelmis. Onu kabul etsen zaten giduyordu. Hatta Fegh bile bonservisini istemis. Babel'i de kadrodisi biraksak gitmeyi kabul edebilirdi. Sadece Fegh ve Belhanda gitse 7 milyon maas. Hatta Cagne bile gidebilirdi. Gelenlere de maksimum 1.5 versek her turlu kardayiz

Yaw zaten Belhanda icin 1 milyon civari teklif gelmis. Onu kabul etsen zaten giduyordu. Hatta Fegh bile bonservisini istemis. Babel'i de kadrodisi biraksak gitmeyi kabul edebilirdi. Sadece Fegh ve Belhanda gitse 7 milyon maas. Hatta Cagne bile gidebilirdi. Gelenlere de maksimum 1.5 versek her turlu kardayiz
Yusuf Gunay hic teklif gelmedi dedi. Kime inanacagiz simdi. Ben de teklif gelse bile belhanda'nin istedigi yillik ucreti verecek bir takimin cikacagini sanmiyorum. Hele Nice cok zor. Bence bedava bile elden cikaramadik onu.

Yusuf Gunay hic teklif gelmedi dedi. Kime inanacagiz simdi. Ben de teklif gelse bile belhanda'nin istedigi yillik ucreti verecek bir takimin cikacagini sanmiyorum. Hele Nice cok zor. Bence bedava bile elden cikaramadik onu.
Onceki yonetim yuksek maas verdigini ima etmistir ama bir tane gazeteci yokki Falcao, Cagne, Babel'i sorsun

Alanya maçının aksine bu maç muthisti cidden iyice topladı kendini.. Yan toplardaki gol yeme hastalığımiz bittiyse en büyük sebebi de kendisidir

Alanya maçının aksine bu maç muthisti cidden iyice topladı kendini.. Yan toplardaki gol yeme hastalığımiz bittiyse en büyük sebebi de kendisidir

Nedense ilk yarılarda sıçıyor biraz ama ikinci yarı toparlıyor.

Bir ara takim gidemiyor diye aldi topu yara yara Servet gibi gitmeye calisti. Sonra 1 dk ileride bekledi, yavas yavas geri döndü :D

Ayağı çok iyi değil ama topla kesinlikle iyi çıkıyor.Çıkıyor çıkmasına da etrafında pas opsiyonu olmayınca sıkıntı oluyor işte.

Nedense ilk yarılarda sıçıyor biraz ama ikinci yarı toparlıyor.

Ben maç boyu çok beğendim.. Alanya'da Davidson mi ne vardı mesela o herif çok zorladı hem hızıyla hem de fiziksel olarak..Erzurum'un forveti daha iri olmasına rağmen reyisin tasakları altında ezildi .. Bu adamla fiziksel kapisabilecek herhangi bir oyuncu yok ligde bazen mental düşüşler yaşıyor onu astığı an bu akşamki gibi oynuyor zaten..

oynamıyor sanat icra ediyor adeta.
uzuuun yıllar sonra Galatasaray maçlarında forvet veya orta saha oyuncuları değil defans oyuncusu keyif veriyor.
mutlaka her maçta dokunuşuyla rakibi 2 metre uçuruyor faul yapmadan.
hayvan gibi güçlü ama ağır değil.
fizik kurallarına aykırı bir muazzamlık bu.
Allah nazarlardan korusun. maşallah

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt