Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Zemin parası çıktı teşekkürler boss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool yada City gibi oyun oynarsın da stoperin ayağı iyi olacak diye konuşursun adam stoperi geçtim kalecinin bile ayağı iyi olanına bakıyor bizim her yerimiz delik deşik olmuş stoperin ayağı iyi olsun muhabbeti yapıyoruz...Ayagimis, chedjounun ayagida iyidi göya. Verem etmekten baska birsey yaptigi yoktu. Stoper dedigin önce bi Güclü olacak forvetleri hirpalayacak. Asil Görevi budur.
Hayır stoperin bu kadar ayağının iyi olmasına pas oyununa takılıyor da millet orta sahamız kanatlarımız ayağı çok mu iyi ? pas oyununa çok mu yatkınlar ?Ayagimis, chedjounun ayagida iyidi göya. Verem etmekten baska birsey yaptigi yoktu. Stoper dedigin önce bi Güclü olacak forvetleri hirpalayacak. Asil Görevi budur.
Maç başına ortalama sıralaması nasıl?Ligde en cok hava topu kazanan oyuncular arasinda Luyindama 9. sirada, Marcao 45. sirada, Donk 51. sirada
Ekli dosyayı görüntüle 117221
Ve Fatih Terim adamı 13 maçta ilk 11'e koymadı bu maçların çoğunda oyuna bile girmediLigde en cok hava topu kazanan oyuncular arasinda Luyindama 9. sirada, Marcao 45. sirada, Donk 51. sirada
Ligde en cok hava topu kazanan oyuncular arasinda Luyindama 9. sirada, Marcao 45. sirada, Donk 51. sirada
Maç başına ortalama sıralaması nasıl?
Mac basina oran daha anlasilir olur yoksa uzun sure oynamayan kisinin verisi dusuk cikar..
Uğur Karakullukçu: "Ben Galatasaray'da 2-3 futbolcudan Luyindama'nın top kullanma becerisiyle alakalı şikayet duydum." (Vole)

Pubis reiz faaliyetlerine baslamis gibiUğur Karakullukçu: "Ben Galatasaray'da 2-3 futbolcudan Luyindama'nın top kullanma becerisiyle alakalı şikayet duydum." (Vole)