# Christian Luyindama

Ayagimis, chedjounun ayagida iyidi göya. Verem etmekten baska birsey yaptigi yoktu. Stoper dedigin önce bi Güclü olacak forvetleri hirpalayacak. Asil Görevi budur.
Liverpool yada City gibi oyun oynarsın da stoperin ayağı iyi olacak diye konuşursun adam stoperi geçtim kalecinin bile ayağı iyi olanına bakıyor bizim her yerimiz delik deşik olmuş stoperin ayağı iyi olsun muhabbeti yapıyoruz...

Ayagimis, chedjounun ayagida iyidi göya. Verem etmekten baska birsey yaptigi yoktu. Stoper dedigin önce bi Güclü olacak forvetleri hirpalayacak. Asil Görevi budur.
Hayır stoperin bu kadar ayağının iyi olmasına pas oyununa takılıyor da millet orta sahamız kanatlarımız ayağı çok mu iyi ? pas oyununa çok mu yatkınlar ?

Etebo'ları Onyekuru&Gedson'ları oynatıyor Fatih Terim takımın omurgasında bunların ayağı süper pas oyununa çok yatkın sanki Luyindama'nın ayağının kötü olması kalmış

Luyindama'nın ayağı kötü değil ki, Donk ise abartıldığı kadar teknik değil; aksine dos oynadığı zamanlar ne kadar kalas olduğunu gördüğümüz bir oyuncu, fiziği bile basketçi fiziği gibi. Sahada da basketçi coolluğu dışında bir numarası yok. Hantal, hava topları zayıf ve stoper mevkii bilgisi de zayıf.
Hocanın Donk ısrarını anlayabilmiş değilim.

Luyindama gibi birinin bile çöp seviyesine kadar itibarsızlaştırıldığı enteresan bir taraftar kitlemiz var.

Ligde en cok hava topu kazanan oyuncular arasinda Luyindama 9. sirada, Marcao 45. sirada, Donk 51. sirada

90922069-2CF5-4484-AAFD-251D63D78B0E.webp

Savunmada bir duvar örülecekse bunda başrol Boss'undur
Eğer hoca ile aralarında bir sorun varsa bu sorun çözülmeli

Uğur Karakullukçu: "Ben Galatasaray'da 2-3 futbolcudan Luyindama'nın top kullanma becerisiyle alakalı şikayet duydum." (Vole)

Geri
Üst Alt