# Christian Luyindama

O da pas miydi keramettin ya. Bunlar hafta boyunca top ile çalışmıyor mu yahu. Gs da oynayan her oyuncunun mevki farketmezsizin 40mt topu rahatlıkla atabilmesi lazım. Bu ufacık hatalar güzel oyunu etkiliyor işte. Bunları atamayan oyuncu bi sonrakine güvensiz hissettiğinde ileri oynamaya korktuğu gibi kısa paslar yaparak rakibin ekmeğine yağ sürüyor.

GSC Mobile App
Belhanda her maç elli tane pas hatası yaptığında böyle kafa açıyor muydun

Yanlış pas attı diye herkese ana bacı sövüyor musun ya da

Hafta boyu çalışıyorlar o zaman diğerleri Luyindama gibi hava topu alsınlar, kesicilik yapsınlar, hafta boyu çalışmakla oluyor ya senin mantığına göre.

Bir de Yedlin'e attığı ve dışarı çıkan pasta hoca çok abartı tepki verdi. Gerek yok yani ona da, insanın ayağı titrer, inadına hata yapar öyle tepki verirsen.

Hoca birine takti mi da tam takiyor ama gercekten.

Baskalarinin hatalarina tepki bile vermiyor bazen. Belhanda her mac kac tane pas hatasi ile rakibi kontraya cikariyor(du).

Belhanda her maç elli tane pas hatası yaptığında böyle kafa açıyor muydun

Yanlış pas attı diye herkese ana bacı sövüyor musun ya da

Hafta boyu çalışıyorlar o zaman diğerleri Luyindama gibi hava topu alsınlar, kesicilik yapsınlar, hafta boyu çalışmakla oluyor ya senin mantığına göre.
Belhanda deme bana tüylerim diken diken oluyor. Bi diagne bi belhanda beni maçtan koparıyordu yaw. Herifleri izlemekten topu izlemeyi bırakıyordum. İyi oldu bedeviin gittiği başka bisiler de var ama o işte. Sadece o açıklamalar değil. Fiyatta anlaşamayıp bunu bahane ettiler gibi

GSC Mobile App

Benim anlamadigim, hoca adami begenmiyor ve Galatasarayin gelecegini düsünüyorsa, bu adama niye Diagne gibi davranmiyor? Diagnenin degeri düsmesin diye, kücük cocugu simartirmis gibi davraniyordu. Aynisini buna yap, adam az özgüvenle oynasin ve kendisini toparlasin. Yazin o durumda rahat +10 milyona satarsin ve yerine istedigin bir stoper ve baska bir transfer yaparsin o para ile

Pas hatasi yapti, pesinden gelen iki pozisyonda Marcao, Taylan, Emre ayni hatalari yapti, ama varsa yoksa Luyindama’nin ayagi iyi degil efsanesi. Adam takimin en iyi stoperi. Takimi yonetmesi gereken orta sahalar isini yaparsa Marcao ve Luyindama’da islerine odaklanirlar.

ikinci yarı daha 1-0'ken ve takım ilerde yerleşmişken taylan'ın ilk seferde geçiremediği topa da kızdı hoca. luyindama'ya özel bir garezi olduğunu sanmıyorum, en azından bugünkü saha içi tepkisinde. o kadar kötü niyetli adam ilk yarıdaki hatadan sonra 2. yarının başında alırdı zaten.

Luyindama bence marcao'dan bile önce ilk 11'e yazılması gereken isim.Luyindama sahadaysa havadan gelen topları rakip santrafor kim olursa olsun alamayacağını biliyorsunuz.Kendini saklamıyor dişe diş kana kan oynuyor adam.Daha ne yapması lazım?

Oynadigi pozisyon geregi boylesi hatalari yapma luksu yok. Hocanin tepkisi de cok normal. Ilk kez yapmis gibi yorumluyorsunuz. Adam kotu iste pas ozurlu. Eger iyi bir stoper olmak istiyorsa bunu cozmesi gerekiyor.

Pas konusunda çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Şampiyon olduğumuz zaman bu kadar hata yapmıyordu. Özgüven problemi olduğu açık. Donk'un sakatlığında oynayıp kendine gelmeli.

Hocaya bakıyor sanırım pastan sonra sirazesi kaydı zaten sonra.
Hava topları ve omzuna aldığı oyuncuları çıtır çıtır yiyor. Bu ikisi ayaksizliginin olumsuzlugunu kapatıyor baya.

GSC Mobile App
O özelliği müthiş zaten

makukula-djeuha ikilisiyle tek oynasın ikisini birden sırtlar formda haliyle öyle bi azman

hocaya tavırlı bariz,fb maçı dönemleri donkun oynaması son derece doğruydu bana göre hatta luyiye görede doğruydu,paşa maçı alanya maçı derken tekrar oynamaya başladı ve hocaya bi tavrı yoktu donk formda diye oynuyodu oda anlamıştı ancak

hadi agücü maçını geçtim sivas maçındada luyiyi oynatmaması çok yanlıştı donk çuvallamış ve formsuzdu çünkü

bilerek kaptırdı bugünkü topuda ama tam kaptırdığı an lan napıyorum ya diye dank etti ve önce kaleye koştu sonra baktı top adamda ceza sahasında rakip var marcaoda kaleyi kapadı hemen oyuncuya doğru gitti topta musleraya geldi,hem pozisyonu kotardık,hemde luyinin niyetini kotardık

uğur k ya pasları bozuyo diyen 3 sığırda her kimse,top luyinin ayağına geldiğinde gelip topu alıp onlar atağı başlatıcak haspalara bak sen,eleştirenler xavi iniesta messide bizimmi haberimiz yok,araştırıcam o 3lüyü

mariano varken arkadan oyun kurabiliyorduk, simdi stoperler daha onemli rol oynuyorlar. takim oyunu biraz luyinin eksiklerine gore kurmak lazim.

hocanın bu adamdan ne istediğini anlamıyorum. bu adamı scout ile getiren 8 milyon verdiren sensin adamın belli bi kalitesi var bence tek eksiği konsantrasyon çoğu stoperde olduğu gibi. güven konusu aşıldığında konsantrasyon sorunu çözülecektir.

bu adam gününde olursa silemeyeceği süper lig topçusu yok buna avrupayı da katabiliriz CL maçlarında gördük di maria gibi mbappe gibi adamları sildi sahadan.

+ takımın boyu zaten kısa. 1.80 üstü fazla adam yok ve olanlarda geride oynayanları söylersek marcao hariç hava topu güçlü değil bu adamın ise hayvani hava topu gücü var ve hoca bu adamı kazanmak varken ilginç ve saçma şeyler yapıyor

Bir de Yedlin'e attığı ve dışarı çıkan pasta hoca çok abartı tepki verdi. Gerek yok yani ona da, insanın ayağı titrer, inadına hata yapar öyle tepki verirsen.
1. dakikada olani mi diyorsun?
Sanki orada " Luyindama Luyindama diyordunuz, alin size Luyindama " demistir :)
Benim de cok dikkatimi cekmisti. Sinir bozucu andi.

Geri
Üst Alt