# Christian Luyindama

F0WefTGXwAIuJjA

Fz-SUovXsAoBu98

1 sezon içinde en az 15 milyon € EPL'ye transfer yapacak adam ne hale geldi.

Çapraz bağ sakatlığı Allah kimseye yaşatmasın... Yazık oldu 8 milyon € havada kaldı.

Ha Luyindama'dan önce Avrupa'dan köyüne dönmüş Maicon'a 8 milyon € vermiş takımız biz bize koymaz da bu bizim taraftarların fırıldaklığı bana biraz koyuyor.

Adam Boss iken fos oldu.

Bizim formamiz altinda gördügüm fiziksel en güclü futbolculardan biriydi. Böyle bir düsüs yasamasi üzücü gercekten. Yoksa iyi paralara EPL'ye satacagimizdan hepimiz cok emindik.

Çok severdim dedemi, yazık oldu.

Hiç düşünülmese bile takımla çalışmamasını anlamıyorum. Ross gitti, yarın Nelsson transfer olabilir, diğer oyunculara sakatlık olabilir. Yeni bir transfer olana kadar eldeki birini hazır tutmak en ideali, hele de transfer dönemi açıkken.

Hiç düşünülmese bile takımla çalışmamasını anlamıyorum. Ross gitti, yarın Nelsson transfer olabilir, diğer oyunculara sakatlık olabilir. Yeni bir transfer olana kadar eldeki birini hazır tutmak en ideali, hele de transfer dönemi açıkken.
Emin varken Luyindama oynamaz, oynamamalı zaten.

kongo gibi …. cukuru bir ülkeye gönderilmemeliydi mac yapmak icin

bazen bazi yerlerde irkcilik yapmak gerekiyor yoksa böyle yatirimlarin yok oluyor

dag gibi adamdi zamaninda simdi ise acinacak durumda

1.05 milyon € maaşı var . İkna edilip 500k'sını verip bonservisini eline almalı.

Vay anasını ya talihsizlik gerçekten bu adamın durumu

Bunun kemik yaşını hesaplatsak da 40 falan çıkarsa yapıştırsak tazminatı

Geri
Üst Alt