Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

beni sinirlendiren şey ise kesin anlaştık deyip sonradan ''gelmezse kim olduğunu söylerim'' demesi:(

Aynen. Çok kıvırmaya başlamıştı son bir kaç saat içinde. Bir şey olmayacak bana göre.

uçağı gece 3'de varacağına göre tahminen futbolcunun brezilyalı arjantinli olma olasılığı artmış oluyor ??

Melih abi hayatini Galatasaray'a adamis, buradaki cogu klavye taraftarindan cok daha Galatasaraylidir ve prim yapmaya zerre ihtiyaci yok. Duyumlari dogrultusunda bizden biri olup bize bildiklerini aktariyo. Lutfen sevenenini sevmeyenini saygiya davet ediyorum. Zira bize aktardigi her isimle yonetim ilgilendi ama olmadi.

resmı sıte edıtoru dun hıtlere bakar saat 3 de hıt patlaması olmus acaba ne dusunur:D

melıh sabanoglu sadece bize duyumundan bahsetti bu kadar yuklenmeyelim bence sonucta hepimiz aynı renkleri seviyoruz.eger hepimiz su an burdaysak demek ki güveniyoruz .o yuzden melıh sabanoglu konusunda hoşgörüyü elden bırakmayalım.

Kesin anlaşıldı,deyip saat verirse ve bu iş olmazsa hoşgörü moşgörü kalmaz.Anlaşılmış,açıklanabilir dese eyvallah ama öbür türlüsünde art niyet ararım.Sitesi bu haberler yüzünden fazlaca ziyaret edildi...

3.30 a kadar bekleyelim bence.

Sitesinede yazmiyo, uyudumu ne yapti bu Melih abi :)

Resmi siteye yüklenip siteyi çökertmeyin :)

Son birkaç saat içinde mesaj yazmadı ki :):):):).En son 00:45'de bir mesaja cevap verdi o kadar :).

Tamam işte ondan önceki yazdıklarını diyorum. Ayrıca o saatten sonra ortalıkta da görünmüyor. Olası tepkileri görmek istemiyordur herhalde.

Melih abi hayatini Galatasaray'a adamis, buradaki cogu klavye taraftarindan cok daha Galatasaraylidir ve prim yapmaya zerre ihtiyaci yok. Duyumlari dogrultusunda bizden biri olup bize bildiklerini aktariyo. Lutfen sevenenini sevmeyenini saygiya davet ediyorum. Zira bize aktardigi her isimle yonetim ilgilendi ama olmadi.

Burda kimse kimseye klavye taraftarı vb yakıştırmalar yapamaz kardeş MŞ Galatasaray'lıysa biz de Galatasaray'lıyız Allahına kadar

adam uyuyordur tahminimce. çünkü bugün olmaz bu iş pazartesi olur olucaksa en erken.

ya galiba olmayacak bu transfer

meireles olsa keşke

Melih abi hakkinda biraz daha saygili konusalim arkadaslar. Melih abi gibi bir insanin Galatasarayli olmasi, transferden, kupadan falan daha onemli benim gozumde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt