Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Kimse kimsenin GALATASARAY'lılığını yorumlayamaz.!!!!

Bir transfer hakkında bu kadar kesin konuşuluyorsa ve net yazılıyorsa fazla hoşgörü beklenilmesin;).

Adam sizleri zorlamıyorki,gece 3 e kadar bekleyin,uykunuzdan olun diye.

Siz tamamen kendi kişisel tercihinizle bekliyosunuz.

Beyler bir gelisme olsa,önce Gs Mobile'ye gelmez mi.Yani 03.00 yalan oldu bence.

Böyle çoluk çocuğu kendine konuşturuyorsun ya ne diyim Melih Bey...

Turan biraz dikkatli konuş lütfen şurda az bir süre kalmış ortamı germeye gerek yok ;).Mustafa renkdaşımız da ciddi iyi bir arkadasımızdır ve yaranmakla falan derken ayıp ediyorsun lütfen biraz daha dikkat et ;).

Mustafa renkdaşım hatrım için uzatma ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyoruz ;);).Lütfen uzatma.

Benim kimseye hakaret fln etmek amacım yok sadece kimse kimsenin Galatasaray'lılıgını sorgulamasın ayıptır.

Kim olursa olsun çıkıp kesin anlaşıldı uçağı 3'te falan filan gibi açıklamalar yapıp da çıkmazsa hayatını Galatasaray'a adamışlığı kalmaz.

Bülent Korkmaz ondan daha çok adamıştı hayatını Galatasaray'a ama Lincoln'ü kesti diye yemediği laf kalmadı.Keza Hasan da öyle...

[Mod tarafından düzenlenmistir]

Facebook da 2-3 saat icinde 3 bine yakin taraftar Galatasaray icin oy kullanmis.

Son durum:

1. Galatasaray

1.305.809 Fans

2.fenerbahçe

1.302.208 Fans

1.306.000 yakaladigimiz zaman yatmayi giderim ben :)

(Anladigim kadari ile fenerliler 1.5 yildir oy veriyorlar, Galatasaraylilar ise 50 gündür oy veriyorlarmis... Bugün gecmisiz feneri, yukselmisiz 1. siraya. Benim hic isim olmaz bu Facebookla. Oy kullanmak icin ama üye oldum ve oyumu da verdim :))

Acikcasi saat 3 d transfer beklemiyorum ben.

Transfer olmazsada futbolcunun adini aciklicagim demis Melih, bu yuzden beklemek deger diyorum. Bakalim kimle ilgileniyormusuz 2-3 aydan beri...

Adam sizleri zorlamıyorki,gece 3 e kadar bekleyin,uykunuzdan olun diye.

Siz tamamen kendi kişisel tercihinizle bekliyosunuz.

Zorlamıyor ona birşey demiyorum zaten.Ama kesin konuşup insana umut vermesi ve sonuçta beklediğimiz sonuç olmayınca da insan kötü bir şekilde uykuya dalıyor ;).

Yaw memleket meselesi yaptınız az sessiz olunda bekleyin dır dır dır:D

Eğer transfer 3 de açıklanmazsa,hiçbirşey değişmeyecek.Devam eden hayatınızdan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.

Açıklanmazsa bile yazmış olduğu yazılar,o kişinin ne kadar saygıdeğer ve bilgili biri olduğunu gösteriyor.Şahsen biraz önce yazdığı yazılara göz gezdirdim.İnanılmaz hoşuma gitti.

Seviyeli bi insanı lütfen şu ortamda seviyesizleştirmeye çalışmayalım.Hiç gerek yok.

Açıklanmazsa da açıklanmaz.Sanki Melih Şabanoğlu bu transfere taş koymuş gibi adama kötü cümleler kurmayalım.

Galatasaray için yapmış olduklarına,Galatasaraylılığına saygımız sonsuz.Elimden geldiğince takip de etmeye çalışıyorum.Ama Haldu Üstünel'in ne kadar gizli çalıştığını biliyoruz.Nasıl duyum alıyor merak ediyorum...

Öyle tahmin ediyorum ki Servet takımda kalacak. Servetin takımda kalması yönetimin transfer seyrini değiştirecektir. Buna göre en fazla bir oyuncu daha alınır diye düşünüyorum. Alınacak bu oyuncuda, evet büyük ihtimalle orta sahaya olacaktır..

Zorlamıyor ona birşey demiyorum zaten.Ama kesin konuşup insana umut vermesi ve sonuçta beklediğimiz sonuç olmayınca da insan kötü bir şekilde uykuya dalıyor ;).

Umuda gerek yok zaten renkdaş.Öyle de böyle de 1 transfer daha kesin yapılacak.Bu bariz belli ;)

Didier Zokora ya da Jan Polak gibi geliyor ama hadi bakalım...

Bir tahmin yapacağım tutmazsa bir daha yorum yapmıyacağım.Yorumlarınızı okumak,benim yorum yapmamdan daha güzel geliyor bana inanın.

Hiç konuşulmayan bir isim söyliyecem hazır saatte yaklaşıyorken.

Tahminimce Melih Bey in anlatmaya çalıştığı isim:

JAN POLAK!

Siz ne düşünüyorsunuz?Hiç konuşulmadı bu oyuncu

Bir tahmin yapacağım tutmazsa bir daha yorum yapmıyacağım.Yorumlarınızı okumak,benim yorum yapmamdan daha güzel geliyor bana inanın.

Hiç konuşulmayan bir isim söyliyecem hazır saatte yaklaşıyorken.

Tahminimce Melih Bey in anlatmaya çalıştığı isim:

JAN POLAK!

Siz ne düşünüyorsunuz?Hiç konuşulmadı bu oyuncu

Benim tahminim de Zokora..

Bulent'i bende elestirdim, ama Lincoln'le zerre alakasi yoktu. Bulent herhangi bir aptalin yapacaklarini yapti, bu adam aptal degil ya sonucta. Takimi resmen sabote etti, mac sonralari binbir kivirmaca oynadi. Galatasarayli olabilir, ama adam degilmis.

Bülent Korkmaz sabote etti dersen biraz ayıp olur bence Mete Abi.

Umuda gerek yok zaten renkdaş.Öyle de böyle de 1 transfer daha kesin yapılacak.Bu bariz belli ;)

Transferin yapılacağını bende biliyorum zaten renkdaş.Ama saat 3'de açıklanacağına dair bize ciddi derecede umut veriyor be bizde normal olarak kapılıyoruz dediklerine;).Ben bundan bahsediyorum ;).Yoksa çok saygıdeğer bi abimiz sayın MŞ.

yahu baskan 1 gün evvel konusmus transfer belki yapabiliriz diye ardından bu gece transfer gelir mi ? sizce mantıklımı

Takıma esmer bomba lazım emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt