Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Kimse kimsenin GALATASARAY'lılığını yorumlayamaz.!!!!

Bir transfer hakkında bu kadar kesin konuşuluyorsa ve net yazılıyorsa fazla hoşgörü beklenilmesin;).

Nedır bu acalemız eger transfer olursa yarında ögrenırız :D kaçaçak hali yok

Son 10 dk

yapmayın arkadaşlar ya. Abi bi duyum almış içeriden demediğinizi bırakmıyorsunuz. Adam ömrünü Galatasarayımıza vermiş. Galatasaraylı herkesi dost kabul etmiş. Şurda hakkında söylenenler haddime değil ama gerçekten ayıp.

Melih Abi şuan burada bana kalırsa yorumları inceliyor.Ne kadar kendisi forumları okumuyorum dediysede okuyor bana göre.:)

son 600 sn.

Melih abi hayatini Galatasaray'a adamis, buradaki cogu klavye taraftarindan cok daha Galatasaraylidir ve prim yapmaya zerre ihtiyaci yok. Duyumlari dogrultusunda bizden biri olup bize bildiklerini aktariyo. Lutfen sevenenini sevmeyenini saygiya davet ediyorum. Zira bize aktardigi her isimle yonetim ilgilendi ama olmadi.

Kim olursa olsun çıkıp kesin anlaşıldı uçağı 3'te falan filan gibi açıklamalar yapıp da çıkmazsa hayatını Galatasaray'a adamışlığı kalmaz.

Bülent Korkmaz ondan daha çok adamıştı hayatını Galatasaray'a ama Lincoln'ü kesti diye yemediği laf kalmadı.Keza Hasan da öyle...

eger gercekten bizimle alay/dalga gecmek icin yaptiysa bunu Allahindan bulsun.

resmi siteyi sürekli yenileme moduna girdim,hayırlı uğurlu olsun :)

Eğer transfer 3 de açıklanmazsa,hiçbirşey değişmeyecek.Devam eden hayatınızdan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.

Açıklanmazsa bile yazmış olduğu yazılar,o kişinin ne kadar saygıdeğer ve bilgili biri olduğunu gösteriyor.Şahsen biraz önce yazdığı yazılara göz gezdirdim.İnanılmaz hoşuma gitti.

Seviyeli bi insanı lütfen şu ortamda seviyesizleştirmeye çalışmayalım.Hiç gerek yok.

Açıklanmazsa da açıklanmaz.Sanki Melih Şabanoğlu bu transfere taş koymuş gibi adama kötü cümleler kurmayalım.

Turan biraz dikkatli konuş lütfen şurda az bir süre kalmış ortamı germeye gerek yok ;).Mustafa renkdaşımız da ciddi iyi bir arkadasımızdır ve yaranmakla falan derken ayıp ediyorsun lütfen biraz daha dikkat et ;).

Mustafa renkdaşım hatrım için uzatma ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyoruz ;);).Lütfen uzatma.

Resmi siteye yükleme yapmayın...

Bence de ayip ediliyor Melih bey'e .. sonuçta kimseyi silah zoruyla tutmuyor burada, uykusu olan uyuyabilir yani :D

Adam iyilik yapip bizim gibi psikopatlara bilgi veriyor, duyduklarini aktariyor ..

Evet bu kadar kesin konusmasi talihsizlik olmus ama kufur falan yakismiyor, sakin olun arkadaslar ;)

Countdown son 540 saniye :)

Bir tahmin yapacağım tutmazsa bir daha yorum yapmıyacağım.Yorumlarınızı okumak,benim yorum yapmamdan daha güzel geliyor bana inanın.

Hiç konuşulmayan bir isim söyliyecem hazır saatte yaklaşıyorken.

Tahminimce Melih Bey in anlatmaya çalıştığı isim:

JAN POLAK!

Burada Melih Bey'in dile getirdiği önemler şeylerden birisi de anlaştığımız oyuncunun bonservisi elinde bir oyuncu olmadığı. Yani kulübüne bonservis ücreti ödeyeceğiz. Benim aklıma Lucas Leiva gelmişti ama onun olmadığını dile getirmiş bir yerde. Bekliyoruz..

Noldu bomba patlamadi mi hala ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt