Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Melih Şabanoğlu,kimi dediyse hep tam tersi çıktı.(: Böyle dediyse,sadece defansif yönü ağır basan birini almışızdır.

bence defansif yönü iyi olan bir orta saha oyuncusu alıp transfer sezonunu kapatabiliriz

bu arada rijkaard sanırım barış'ı yetersiz bulmuş herkes gibi bende şaşırdım ama bence böyle bir transfere ihtiyaç yok takımda alınırsa süper bir sağ bek lazım bize

bu arada rijkaard sanırım barış'ı yetersiz bulmuş herkes gibi bende şaşırdım ama bence böyle bir transfere ihtiyaç yok takımda alınırsa süper bir sağ bek lazım bize

barış haberlerine aldanmayın kaynak fotomaç. ;)

barış akılsız oynuyor çok koşar pres yapar ama top dağıtamıyor :o

Yapmayin millet Gattuso cok'mu iyi top dagitiyor? Baris oyunundan, oyundaki cirkefligine kadar birebir Turk Gattuso'dur. Rijkaard ile birlikte bir kac klas uzerine cikacagina eminim, ikiside zira ayni mevkinin oyunculari. Baris iyidir, onu bu takimdan gondermek isteyenlerde futbol cahilidir.

Yapmayin millet Gattuso cok'mu iyi top dagitiyor? Baris oyunundan, oyundaki cirkefligine kadar birebir Turk Gattuso'dur. Rijkaard ile birlikte bir kac klas uzerine cikacagina eminim, ikiside zira ayni mevkinin oyunculari. Baris iyidir, onu bu takimdan gondermek isteyenlerde futbol cahilidir.

Barış'a iyi demektense futbol cahili olmayı tercih ederim. evet ben futbol cahiliyim. :asd:

ben barış'ın takımda kalmasından yanayım. ilk 11 olmasa bile rotasyonda çok yararlı olur.

dediğin gibi kendini geliştirirse (özellikle paslarını) bizim için çok önemli bir futbolcu bile olabilir.

Ya arkadaslar yapmayin Baris bana göre iyi oyuncu yüregini sahaya yansitiyor Hirsi mücadelesi mütis biras kendini gelistirmeli katiliyorum ama dur bakalim daha yasi kac

Barış ancak rotasyon oyuncusu olur

Barış ancak.... yok lan hiçbirşey olmaz. :D Galatasaray bir spor kulübüdür. onu 1500 metre atleti yapalım. Galatasaray'ın lisanslı sporcusu kalsın. hahaha.

Barış ancak.... yok lan hiçbirşey olmaz. :D Galatasaray bir spor kulübüdür. onu 1500 metre atleti yapalım. Galatasaray'ın lisanslı sporcusu kalsın. hahaha.

bence 1500 az ,maraton yarışında koşsun.

Niko Krancjar, Diniyar Bilyaletdinov kalitesinde bir isim olmasını umuyorum.

Ancak İngiltere falan denince aklıma köklü kulüplerin yedek fakat iş yapabilen, kaliteli oyuncuları aklıma geliyor.

Misal Nigel de Jong, Javier Alejandro Mascherano, Mikel Arteta gibi...

Gel seninle bir iddia'ya girelim. Ben diyorum ki Baris Strunz, Kalli, Skibbe ve Bulent'ten sonra Rijkaard'in da ilk 11'deki bankosu olucak.

Var-Misin-Yok-Musun-Izle--18--Bolum.jpg

:asd:

Yalnız o gattuso nu yanında ayağıylamı eliyle mi top dağıttığı belli olmayan bir pirlo var.M.Topal bu tarz işleri yapamaz.Bizim ortasaha mız topla ilişkisi kötü iki adamı kaldırmaz...

Gel seninle bir iddia'ya girelim. Ben diyorum ki Baris Strunz, Kalli, Skibbe ve Bulent'ten sonra Rijkaard'in da ilk 11'deki bankosu olucak.

Var-Misin-Yok-Musun-Izle--18--Bolum.jpg

:asd:

Bende varım.Barış oynayamaz busene belki Rijkaard 18e bile almaz:) Rijkaard'ın ne oyun anlayışına nede sistemine uyan bir oyuncu barış.Tamam çok koşuyo mücadele ediyorda.Teknik kapasitesi -lerde be usta.Barış'ın bir araya top bıraktığını hiç gördünmü yada asist yaptığını gördünmü..Sadece oyunun defansif bölümünü oynuyor onuda sadece koşarak yapıyor.Zaten onu üstlenecek bir oyuncumuz var Mehmet topal.Geri kalan 2 ön libero oyunun 2 yönünü oynuyabilen olacak.Birisi arda Diğeride ya transfer olacak yada Linderoth Ayhan ikilisinden biri olacak;):D

Eğer olaya salt Rijkaard sistemi olarak bakacaksanız Mehmet Topal'la da olmaz, Barış'la da ve hatta fiziki anlamda güçlü olmazsa Kewell'la da. Böyle de bir gerçek var.

Eğer Rijkaard'ın eline bu sisteme birebir uyacak bir orta saha veremezseniz malzeme bu.

Hatta ben aksine şunu iddia ediyorum. Rijkaard oyun sistemine Mehmet Topal ve Barış'tan ziyade Mustafa Sarp çok daha uygun.

Olay Rijkaard sistemiyse gerçek de budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt