- 30 Temmuz 2009
- 11.825
- 5.982
- 1.823
Şu önündeki yazıyı okumaktan aciz herif koca memleketi dolandırdı ya, ne diyeyim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazı yazamayan adam Başbakan oldu, İstanbul Belediye başkan adayıdı en son ve 48 milyar Dolar serveti varmış şaşırmamak lazım.Şu önündeki yazıyı okumaktan aciz herif koca memleketi dolandırdı ya, ne diyeyim...
Yazı yazamayan adam Başbakan oldu, İstanbul Belediye başkan adayıdı en son ve 48 milyar Dolar serveti varmış şaşırmamak lazım.
Ben inanmıyorum bu ülkede sonradan üniversite okumuş gibi gösterilip sahte diploma çıkartan yöneticiler oldu. İTU mezunu olduğunu biliyorum doğrudur da ancak o yazı ile nasıl mezun olmuş diye hiç mi sorgulamazsın yazısı kötü olmasından bahsetmiyorum yazdığı cümleden bahsediyorum.El insaf, adam İTÜ mezunu yahu. Herşeye eyvallah da yazısı kötü diye adamı zır cahil muamelesi yapmak da insafa sığmaz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
okadar basit değil bence güvence verdiler diye düşünüyorum sedat peker açıklamasından sonra başkalarının canı yanabilirdi çünkü.Parasi bitti adam ulkeye donus yapiyor.
Vermişler kağıdı eline, okuyamıyor
Kimbilir arkasında kim var