Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın: "Teslim olacağım"

Lan ben sicil kağıdı alırken bile güvenmiyorum oraya sen nasıl güvendin?

paralarla birlikte gelsin

Yazı yazamayan adam Başbakan oldu, İstanbul Belediye başkan adayıdı en son ve 48 milyar Dolar serveti varmış şaşırmamak lazım.

El insaf, adam İTÜ mezunu yahu. Herşeye eyvallah da yazısı kötü diye adamı zır cahil muamelesi yapmak da insafa sığmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

El insaf, adam İTÜ mezunu yahu. Herşeye eyvallah da yazısı kötü diye adamı zır cahil muamelesi yapmak da insafa sığmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben inanmıyorum bu ülkede sonradan üniversite okumuş gibi gösterilip sahte diploma çıkartan yöneticiler oldu. İTU mezunu olduğunu biliyorum doğrudur da ancak o yazı ile nasıl mezun olmuş diye hiç mi sorgulamazsın yazısı kötü olmasından bahsetmiyorum yazdığı cümleden bahsediyorum.

Brezilya da bir sürü illegal yapılanma var.Çökmüşlerdir bu mal bebeye.Buda paradan olduk bari candan olmayalım diye teslim olmuştur.3 yıldır vicdani sizlamiyor şimdi mi sızladı.

diğer herif noldu asıl
Todex

Kamuoyunda "Çiftlik Bank" adlı sistemin kurucusu olarak bilinen ve hakkında "suç işlemek amaçlıyla örgüt kurmak", "dolandırıcılık" gibi çeşitli suçlardan 75 bin 260 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan ve "kırmızı bülten"le aranan Mehmet Aydın'ı taşıyan uçak, İstanbul Havalimanı'na indi.

Burada Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Aydın, sağlık kontrolünden geçirildi. [dunya.com]

Geri
Üst Alt