Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.874
- 20.623
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocuklarini dusunse boyle bir hareket yapmazdi yaw. Normalde yatmasi lazim bunun 3ay 1yil ne kadarsa artikniye kovuyolar
herifin çocuğu fln varsa nolcak
alkış mı istiyor İHLAS
eshefle kınıyorumniye kovuyolar
herifin çocuğu fln varsa nolcak
alkış mı istiyor İHLAS
hayatında sevgi görmemiş barzo herifler işteBen twitterda orda burda millete kufrdemiyorum. Hayatimda hic fiziksel kavga da etmedim neredeyse. Bunlar nasil bu kadar saldirgan olabiliyorlar yaw
Ulan insan hic mi basima birsey gelir sabikam olur isimden gucumden olur diye dusunmez
neden hala dışarda bu?ulan bana denk gelmez ki şöyle bişey. en son dövdüğüm adamın gözü kapanmıştı attığım yumruklardan. ben de elimi kırmıştım tabi nasıl vurduysam
adama dogrudur mu diyor?
ben mi kanka ayıp ediyon şimdineden hala dışarda bu?
evet rtaş bu adam gördügümüz kadarıyla adamın gozunu ıcıne sokmamıs ama sen sokmussun sen neden dışardasınben mi kanka ayıp ediyon şimdi
büyütülecek bir kavga değildi yahu alt tarafı gözü şişti kapandı 1 haftada kendine geldi benim el 3 hafta alçıda kaldı bende hasar daha büyükevet rtaş bu adam gördügümüz kadarıyla adamın gozunu ıcıne sokmamıs ama sen sokmussun sen neden dışardasın
@egm@ufculan bana denk gelmez ki şöyle bişey. en son dövdüğüm adamın gözü kapanmıştı attığım yumruklardan. ben de elimi kırmıştım tabi nasıl vurduysam
gökhan sakiden büyük starsın pr çalışması yapman lazım o para kazanıyor sen burda yorum yapıyon rtaşbüyütülecek bir kavga değildi yahu alt tarafı gözü şişti kapandı 1 haftada kendine geldi benim el 3 hafta alçıda kaldı bende hasar daha büyük
gökhan saki sevdiğimiz bir abimizgökhan sakiden büyük starsın pr çalışması yapman lazım o para kazanıyor sen burda yorum yapıyon rtaş
adamla dalga gecmis sanırımAcisiz cigkofte olmaz diyor galiba![]()
Çocuk buna sinirlenip bir koysa ölüp gitse ceza yer bu it yemiyor isteÇocuğun bu kadar sakin kalmasına helal olsun ben olsam agzına tüm acıyı boşaltırdım
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi