Çiğ Köftecide Çalışan Genci "Köfte acı olmuş" Diyerek Darp Etti

ülkede adalete inancın neden zayıf oldugunu gösteriyor bu tarz şeyler

herif trafık kazasında ölüme sebebiyet veriyor ,adam dövüyor darp ediyor savcı hemen serbest bırakıyor

savcılar neye göre karar veriyor bizim ülkede merak ediyorum

Abartmayın yav ne var bunda? Altı üstü çocuğa ağız burun girmiş.

Ben de ne zaman markete gitsem bu çikolata neden tatlı diye kasiyere kafa atıyorum, ordan manava girip limon ekşi çıkarsa bu nasıl limon lan deyip uçan tekme atıyorum sonra da eve geçiyorum.

Büyütülecek bir şey yok abimiz her duyarlı vatandaşın yapması gereken şeyi yapmış. Üstelik işinde terfi alması gerekirken çıkış verilmiş inanılır gibi değil !!

Medeniyet bilmeyen, insanlarla nasıl iletişime geçileceğinden habersiz insanın işini kaybetmesi çok normal bence ayrıca kovulma nedeni olarak yüz kızartıcı neden olarak gösterilmiştir umarım bir daha iş bulması zor olur bu yüzden işten çıkartılırsa

Kendini fiziksel anlamda savunmasini ögrenmeli gencler. Kendisinden belki 20 yas büyük, ayni zamanda vitaminsiz bir dayi tarafindan hirpalanmis. Burda kastim dayiyi yaralamasi, bicaklamasi degil. Güres birde Milli Sporumuz, herifi kilitleyip etkisiz hale getirmesi gerekiyordu.

Yasalar birer kagit parcasidir, insanlari koruyamaz.

1614634545335.webp

Ben twitterda orda burda millete kufrdemiyorum. Hayatimda hic fiziksel kavgaya da etmedim neredeyse. Bunlar nasil bu kadar saldirgan olabiliyorlar yaw

Ulan insan hic mi basima birsey gelir sabikam olur isimden gucumden olur diye dusunmez
düşünebilmesi için beyin olması lazım maalesef bunları kafada bok var beyin yok

Cocuk boylu poslu istese paramparca ederdi adami Ama Ekmek parasi pesinde oldugu icin efendi bir sekilde ortami sakinlestirmek istiyor

Gercekten helal olsun baskasi olsa sakin kalamazdi,iceri farkli bir musteri geldiginde hic birsey olmamis gibi siparis aliyor

Olum niye gelen geçen bu çi köfteciyi şamar oğlanına çeviriyo?

Dükkan ismi Pısırık Çiğköfte olarak değiştirilsin

Eleman ifadesinde ileri derecede basurum var demiş. Mahkeme de doğruluğunu kontrol için kabağı yardırmaya göndermiş. :hehe:

Bugün ülkede böyle insanlar azımsanmayacak seviyede

Bakkalda, markette, manavda, hastanede, kamu kurumlarında çalışan insanların iş güvenliğini hiçe sayarak bağıran çağıran , saldıran , daha beter döven tonla insan var. Sadece çalışanlara değil tabi sokakta bir konuda zıtlaştığı birine hemen saldıran insanlar var.
Daha geçen engelli bir adamı döverek öldürdüler hem de ne için... Park kavgası yüzünden

İnsanların böyle şeylere cesaret edememesi için mutlaka caydırıcı cezaların verilmesi gerekir
Yoksa ülkede iş güvenliği , onu geçtim insanın sokakta yürürken güvenliği kalmaz.

Geri
Üst Alt