Cimbom iki transfer daha yapacak

Cevap: Cimbom iki transfer daha yapacak

Olmayan para mı? Nereden biliyorsun olmadığını? Belki vardır.(En azından öyle düşünelim:D)

Transfer bütçesi belli. O yüzden bunlar gönül transferi. Ben sağ bek için de Collocini yerine Dani Alves veya Sergio Ramos' u düşünüyorum. Onlarda gelirse tam olur. :f68.gif:

Transfer bütçesi ne kadar ki?

Transfer bütçesi ne kadar ki?

10 milyon€. Ama önemi yok bunun. Biz bırak Emana' yı, Xavi' yi de alırız İniesta' yı da. Yeter ki inanalım. Florya' nın 5 kapısından birinden Dani Alves girerse de hiç şaşırmayalım. Sonuçta bunlar gönül transferi.:D

felsefik yaklaşımlar var :) o kadarda karamsar olmayın transfer konusunda ben bu yönetime heleki 007 halduna cok güveniyorum.

felsefik yaklaşımlar var :) o kadarda karamsar olmayın transfer konusunda ben bu yönetime heleki 007 halduna cok güveniyorum.

Ben de sonsuz güveniyorum da buradaki arkadaşlar çıkan isimlere burun kıvırıyorlar transfer bütçemize bakmadan. Ben de dedim ki ben de şu bütçeye bakmadan transfer yapayım nasıl oluyor dedim. Hayaller serbest.:D

10 milyon€. Ama önemi yok bunun. Biz bırak Emana' yı, Xavi' yi de alırız İniesta' yı da. Yeter ki inanalım. Florya' nın 5 kapısından birinden Dani Alves girerse de hiç şaşırmayalım. Sonuçta bunlar gönül transferi.:D

Daha 2.3 milyon € harcadığımızı düşünürsek yeterince paramız var demektir. Ayrıca 10m€ olduğunu nereden duydunuz ya ben hiç rastlamadım.

Daha 2.3 milyon € harcadığımızı düşünürsek yeterince paramız var demektir. Ayrıca 10m€ olduğunu nereden duydunuz ya ben hiç rastlamadım.

10 Milyon€ Galatasaray Adasında Polat tarafından açıklanmıştı. UEFA kupasını kazanan futbolculara düzenlenen ödül töreninde.

2.3m€? Bonservis dışında senelik ücretleri sanırım siz saymıyorsunuz.

5 Milyon€ senelik ücreti ile beraber kulübe malolacak Aurelio yerine 20 milyon€ senelik ücreti de dahil kulübe mal olacak Emana' yı önerince arkadaşlar ben de dedim ki az daha çıkalım. 20 yetmez 50 olsun ama tam olsun, Xavi gelsin. ;)

10 Milyon€ Galatasaray Adasında Polat tarafından açıklanmıştı. UEFA kupasını kazanan futbolculara düzenlenen ödül töreninde.

2.3m€? Bonservis dışında senelik ücretleri sanırım siz saymıyorsunuz.

5 Milyon€ senelik ücreti ile beraber kulübe malolacak Aurelio yerine 20 milyon€ senelik ücreti de dahil kulübe mal olacak Emana' yı önerince arkadaşlar ben de dedim ki az daha çıkalım. 20 yetmez 50 olsun ama tam olsun, Xavi gelsin. ;)

Siz sayıyor musunuz? Sayarsak 10m€ hiç birşey yapılmaz.

Selamlar.

72 saatlik bir aradan sonra selamlar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapmam gerekiyor.

O gece bu konuda haber aldığım yetkiliyle aramızda şöyle bir konuşma geçmişti.

MŞ: … transferi ne alemde.

XX: Kamp yolunda!

MŞ: Gerçekten mi?

XX: …. ne kadar gerçekse, o da o kadar gerçek.

MŞ: Ne zaman açıklanacak?

XX: 03.00′te.

Ben de bu bilgiyi ismi saklı tutarak paylaştım Gayın-Sin okurlarıyla.

Sonra kulübün durduğunu öğrendim aniden. Bunun şu an için haklı ve saklı nedenleri var.

Bir süre sonra yeniden hareketlenir bu transfer. Bildiğim bu.

Şimdi önümde okunmayı bekleyen tam 527 yorum var. Transferle ilgili olanları doğrudan sileceğim.

Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

Sevgilerimle.

Melih Şabanoğlu

Sanirim Lincoln 'un sonu bu transferin sonuyla alakali olucak.

zaten Melih abide para olsa Galatasaray Babeli alıcaktı demişti Babel için Liverpool bizden 15 milyon avro istemiş ee dogal olarak geri adım attık Babelde bazı transferler konusunda ucmayalım yani hele Sneijder falan Babelden bile pahalı

Ben sayıyorum da burda Aurelio yerine Emana diye tutturanların saydığını hiç sanmıyorum. O yüzden ben de saymayı bıraktım ve artık Iniesta' yı istiyorum.

Aurelio Eylül başına kadar sakat gelirse Linderoth'dan çok da farklı yetenekte olduğunu düşünmüyorum. Sadece Fener'e iyi bir gol olur. Formda bir Linderoth formda bir Aurelio'dan kat kat daha iyidir. Emana diye tutturanlardan birisi de benim. Emana'nın o kadar imkansız bir transfer olacağını da düşünmüyorum. Bana kalırsa Baros, Kewell gibi transferler Emana'nın transferinden bile daha imkansızdı.

"TRANSFERİ BİTİRDİK DİYEBİLİRİZ"

Bu sene rakiplerinin transferde neler yaptığını herkesin gördüğünü belirten Polat, "Bu yıl transfere 8 milyon Avro'luk bir bütçe ayırdık. Bildiğiniz gibi Gökhan, Mustafa Sarp ve Leo Franco'ya bonservis bedeli ödemedik. Sadece Keita'ya bu sene 2.5 milyon Avro vereceğiz. Toplam 4 milyon Avro'yla transferi tamamladık diyebiliriz. Bu alkışlanacak bir şey. Şu anda başka bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Genç yetenekler var takip ettiğimiz koşullar uygun olursa belki bunlardan birini kadromuza katarız. Onun dışında transfer düşünmüyoruz. Ama endişe duyduğumuz bazı mevkilerde inşallah hayal kırıklığına uğramayız. Biz de transfer yapma durumunda kalmayız." diye konuştu.

adnan polat'ın divan kurulundaki konuşmasından bir bölüm.

bu da yanıltmak için değildir heralde.

tamamını okumak isteyenler;

https://www.internetspor.com/news.php?news_id=9473

Aurelio iyi bir futbolcu. Her takıma lazım bir futbolcu ama hangi takıma gittiğine ve gittiği takımda yerinde hangi oyuncuların oynadığına bakar. 4-4-2 sistemi ile oynayacak olsaydık Aurelio göz çıkarmazdı ama 4-3-3 ile oynayacağımıza göre 3'lü orta sahanın biraz arkaya sarkık olacak ortası resmen kabarmış olacak. İnanılmaz bir şişkinlik olacak.

Şimdi doğruya doğru Mehmet Aurelio'nun oynayacağı mevkide iyi giden, ileride daha iyi olması beklenen Topal var, bu yıl kesin dönüş beklediğim Linderoth var. Hatta orada Barış, Ayhan, Mehmet Güven'i bile oynatabiliyorsunuz.

Yapılacak orta saha transferine şöyle bakmak lazım. Öncelikle orta saha üçlüsünün kurgusuna bakalım.

Orta sol ----------Orta sağ

------------Orta --------- Biraz geriye sarkık olduğunu düşünelim.

Yukarıda 4-3-3'ün orta üçlüsü var. Orta solda Arda'nın olduğunu düşünelim. Ortalarında ise Topal-Linderoth'dan biri. Galatasaray'ın doldurması gereken alan orta sağ olarak geçen yer olmalıdır. Bizim burasını 4-3-3 sistemine yüksek verimlilik ile cevap veren bir oyuncuya ihtiyacımız var. Diyelim Aurelio aldık. O zaman Arda - Mehmet Aurelio'nun yanına kimi koyarsanız koyun 4-3-3 sistemine tam anlamıyla cevap veremeyen bir orta saha oluşacaktır.

Aurelio ve Coloccini.

Bu iki isim gelirse 3 kulvardan ikisini alırız. Uefa da en iddaalı takım oluruz.

İnşallah olur.

"TRANSFERİ BİTİRDİK DİYEBİLİRİZ"

Bu sene rakiplerinin transferde neler yaptığını herkesin gördüğünü belirten Polat, "Bu yıl transfere 8 milyon Avro'luk bir bütçe ayırdık. Bildiğiniz gibi Gökhan, Mustafa Sarp ve Leo Franco'ya bonservis bedeli ödemedik. Sadece Keita'ya bu sene 2.5 milyon Avro vereceğiz. Toplam 4 milyon Avro'yla transferi tamamladık diyebiliriz. Bu alkışlanacak bir şey. Şu anda başka bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Genç yetenekler var takip ettiğimiz koşullar uygun olursa belki bunlardan birini kadromuza katarız. Onun dışında transfer düşünmüyoruz. Ama endişe duyduğumuz bazı mevkilerde inşallah hayal kırıklığına uğramayız. Biz de transfer yapma durumunda kalmayız." diye konuştu.

adnan polat'ın divan kurulundaki konuşmasından bir bölüm.

bu da yanıltmak için değildir heralde.

tamamını okumak isteyenler;

https://www.internetspor.com/news.php?news_id=9473

o genc yeteneklerden biri Biglia olabilir mi? bildigim kadarıyla Biglia 22 yaşında

Aurelio iyi bir futbolcu. Her takıma lazım bir futbolcu ama hangi takıma gittiğine ve gittiği takımda yerinde hangi oyuncuların oynadığına bakar. 4-4-2 sistemi ile oynayacak olsaydık Aurelio göz çıkarmazdı ama 4-3-3 ile oynayacağımıza göre 3'lü orta sahanın biraz arkaya sarkık olacak ortası resmen kabarmış olacak. İnanılmaz bir şişkinlik olacak.

Şimdi doğruya doğru Mehmet Aurelio'nun oynayacağı mevkide iyi giden, ileride daha iyi olması beklenen Topal var, bu yıl kesin dönüş beklediğim Linderoth var. Hatta orada Barış, Ayhan, Mehmet Güven'i bile oynatabiliyorsunuz.

Yapılacak orta saha transferine şöyle bakmak lazım. Öncelikle orta saha üçlüsünün kurgusuna bakalım.

Orta sol ----------Orta sağ

------------Orta --------- Biraz geriye sarkık olduğunu düşünelim.

Yukarıda 4-3-3'ün orta üçlüsü var. Orta solda Arda'nın olduğunu düşünelim. Ortalarında ise Topal-Linderoth'dan biri. Galatasaray'ın doldurması gereken alan orta sağ olarak geçen yer olmalıdır. Bizim burasını 4-3-3 sistemine yüksek verimlilik ile cevap veren bir oyuncuya ihtiyacımız var. Diyelim Aurelio aldık. O zaman Arda - Mehmet Aurelio'nun yanına kimi koyarsanız koyun 4-3-3 sistemine tam anlamıyla cevap veremeyen bir orta saha oluşacaktır.

benim de demek istediğim bu işte.

aurelio oyunu iki yönlü oynayan oyuncudan çok defansı ağır basan, arada ofansa da katkısı olan oyuncu.

yani sürekli ileri-geri çalışan bir oyuncu değil, bizim öyle bir oyuncuya ihtiyacımız var.

aurelio'nun verimli olacağı yer topal'ın oynadığı mevki ve sizin de belirttiğiniz gibi orada zaten alternatiflerimiz çok.

Geri
Üst Alt