Çin’de 133 Kişiyi Taşıyan Yolcu Uçağı Düştü

Niye başkasının hayatını da birlikte götürsün yahu ölenlere az saygınız olsun dostum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostum haklısın ama uçağın 30 bin fitten bir anda yere çakılması olayı ciddi soru işaretleri barındırıyor.

süzülme yok kağıt uçak gibi fırrrr diye yere gümlemiş.

dostum haklısın ama uçağın 30 bin fitten bir anda yere çakılması olayı ciddi soru işaretleri barındırıyor.

süzülme yok kağıt uçak gibi fırrrr diye yere gümlemiş.

Ciddi bir donanım hatası olsa gerek

Uzmanlar be diyor

Ciddi bir donanım hatası olsa gerek

Uzmanlar be diyor

bakalım gerçekten de öyle mi diyor reis :love::love:

1647868109779.png

Uçak belli aralıkta yükselmeye çalışmış ama tekrardan çakılmış acaba uçakta pilotlara müdahale eden biri olabilir ya da pilotlar arası bir şey yaşanmış olabilir mi ?. Garip bir şey olduğu kesin ilerleyen saatlerde daha da detayları gelir.

FOXjcXMXEAEmbgv

Netflix'te belgesel vardı Boeing ile ilgili bir sistem var yeni getirdikleri kazaya neden olduğu ortaya çıkmıştı sonradan uçağın burnunu aşağı yönlü indirmeye zorluyor. Yine onunla alakalı olabilir mi acaba yazılımsal bir problem.
O Boeing değil hocam, Airbus.

Bütün uçak kazası belgesellerini izlemiş birisi olarak sanki intihar dalışı gibi geldi.

Niye başkasının hayatını da birlikte götürsün yahu ölenlere az saygınız olsun dostum

Niye sorusunun cevabı tam olarak bilinse keşke,ama oluyor işte.Andreas lubitz adlı pilotun hayatına bir göz at istersen.Buda muhtemelen intihar zaten

mekanı ucmag olsun

Büyük ihtimal yolcuların çoğu kendinde değildi çarpma anında aşırı g-force sebebiyle. Inanılmaz bişey gerçekten ya. Çok üzücü.

Geri
Üst Alt