- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
pilot kasıtlı düşürmüş bu veriler intihardan farksızEkli dosyayı görüntüle 154012
30000feetten 390 knot ile çakılmış görünüyor sanırım.
anlayan varsa anlatsın gari..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pilot kasıtlı düşürmüş bu veriler intihardan farksızEkli dosyayı görüntüle 154012
30000feetten 390 knot ile çakılmış görünüyor sanırım.
anlayan varsa anlatsın gari..
pilot kasıtlı düşürmüş bu veriler intihardan farksız
bu ne abi 90 derece düşmüş uçak
öyle tabii de pilot yapmış olabilir bişeylerboyle bisey imkansiz sanirim. ucagin iki motoru dursa bile suzule suzule inis yapar. boyle dikine dusme ihtimali yok.
dostum haklısın ama uçağın 30 bin fitten bir anda yere çakılması olayı ciddi soru işaretleri barındırıyor.Niye başkasının hayatını da birlikte götürsün yahu ölenlere az saygınız olsun dostum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye başkasının hayatını da birlikte götürsün yahu ölenlere az saygınız olsun dostum
dostum haklısın ama uçağın 30 bin fitten bir anda yere çakılması olayı ciddi soru işaretleri barındırıyor.
süzülme yok kağıt uçak gibi fırrrr diye yere gümlemiş.
Ciddi bir donanım hatası olsa gerek
Uzmanlar be diyor
Olmayan bisey degil ki RyanAir pilotu da yapmisti bunu
O Boeing değil hocam, Airbus.Netflix'te belgesel vardı Boeing ile ilgili bir sistem var yeni getirdikleri kazaya neden olduğu ortaya çıkmıştı sonradan uçağın burnunu aşağı yönlü indirmeye zorluyor. Yine onunla alakalı olabilir mi acaba yazılımsal bir problem.
Sence?kurtulan yoktur herhalde
Niye sorusunun cevabı tam olarak bilinse keşke,ama oluyor işte.Andreas lubitz adlı pilotun hayatına bir göz at istersen.Buda muhtemelen intihar zatenNiye başkasının hayatını da birlikte götürsün yahu ölenlere az saygınız olsun dostum
resmi raporu görmek gerekSence?
:red:O Boeing değil hocam, Airbus.
Bütün uçak kazası belgesellerini izlemiş birisi olarak sanki intihar dalışı gibi geldi.
ilginc bakalim sonunda ne cikacakNiye sorusunun cevabı tam olarak bilinse keşke,ama oluyor işte.Andreas lubitz adlı pilotun hayatına bir göz at istersen.Buda muhtemelen intihar zaten