Çirkin Tezahürat'a UEFA Tarafından Soruşturma Açıldı!

Böyle şeyler fb haricinde çıkmaz arkadaşlar zorlamayın. Bu maç sıcaklığında olan münferit meseleye de indirgenemez.

Girin bakıyım sosyal medyaya nasıl arkasında durmaya devam ediyorlar haklıyız diyorlar. İçi boş argümanlarla yaptıkları boku savunmaya çalışıyorlar. Aralarında makul akıllı adam oranı gittikçe azalıyor.

Bunların psikolojisi ciddi bozuk. Kaybede kaybede iyice psikolojik yıkıma uğradılar. Bunu da yapmazlar diyeceğimiz bir şey yok.

Çok kolay.

Biz bunlarla hazırlık maçı yapmıştık Torrent döneminde sanırım. O maçtan resim paylaşıp biz sizin yanınızdayız falan diye mesaj verilmeli.

Çok kolay.

Biz bunlarla hazırlık maçı yapmıştık Torrent döneminde sanırım. O maçtan resim paylaşıp biz sizin yanınızdayız falan diye mesaj verilmeli.
hee 3-1 dağıttılar bizi.

o maçın amacı barış içindi zaten, farka bakın.

bu arada febe tribünündeki olay münferit değil arkadaşlar, adamlar toptan bağırıyor yani.

1658992569443.webp

Böyle şeyler fb haricinde çıkmaz arkadaşlar zorlamayın. Bu maç sıcaklığında olan münferit meseleye de indirgenemez.

Girin bakıyım sosyal medyaya nasıl arkasında durmaya devam ediyorlar haklıyız diyorlar. İçi boş argümanlarla yaptıkları boku savunmaya çalışıyorlar. Aralarında makul akıllı adam oranı gittikçe azalıyor.

Bunların psikolojisi ciddi bozuk. Kaybede kaybede iyice psikolojik yıkıma uğradılar. Bunu da yapmazlar diyeceğimiz bir şey yok.
bu bir arguman degil ki twitterda eminim gsli bunu yazan bulurdun eger sozkonusu gs olsaydi. ispat degil ki bu. twitterda her boku savunan birini bulursun.

Bunlar özür filan dilemez. Hatta statdaki tezahüratları yapanlar içinde rakip takimin taraftarıdır diye açıklama bile yapabilirler.

Yahu millet ne çabuk unuttu drogba ve eboueye adamlar muz sallayıp ırkçı hakaretlerde bulundular sonra utanmadan çıkıp sunum gerçekleştirdiler mide ağrısı için yiyorum ben muzu diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu millet ne çabuk unuttu drogba ve eboueye adamlar muz sallayıp ırkçı hakaretlerde bulundular sonra utanmadan çıkıp sunum gerçekleştirdiler mide ağrısı için yiyorum ben muzu diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben sindirim sistemi problemi yaşadım, o yüzden sadece meyveyle besleniyorum. Tam elimde muz varken muslera o hareketi yaptı, ben de bi an elimi sallarken muzu da sallamış oldum.

max febeli asdflaşsdfk

Nasil cikmaz fbli olunca ayri bir cinsden mi oluyorsun :asd:

Futbol amigolugu bir kenara birakip yorumlayalim eger boyle yorum yapicaksak
Gs tribünlerinde böyle saçmalıklar göremezsin kardeşim muz sallama falan he gördün diyelim kimse arkasında durmaz sonrasında, savunmaz. Herkes söver burada. GS başkanı şike yapsa mesela bütün stat maskesini takıp maça gelir mi sence? Yoksa herkesten önce biz mi linçleriz?

bu bir arguman degil ki twitterda eminim gsli bunu yazan bulurdun eger sozkonusu gs olsaydi. ispat degil ki bu. twitterda her boku savunan birini bulursun.
kastım bunu savunanların münferit küçük bir kitle olmaması. yöneticisinden taraftarına pek sağlıklı kafada değiller. açıyorsun bu olayı eleştiren bir paylaşımın altına bakıyorsun en beğenilenler olayı savunan adamların yorumları

tüm dünyada böyle bir sürü adam bulursun doğrudur a takımı b takımı yok. ama buldukların münferit vakadan öteye gitmez. hele tribünde toplu şekilde mümkün değil. partizan taraftarı bile yapmaz bunu.

melih abi de örnek vermiş ırkçılığı bile yönetim olarak savunan camiadan bahsediyoruz

Gs tribünlerinde böyle saçmalıklar göremezsin kardeşim muz sallama falan he gördün diyelim kimse arkasında durmaz sonrasında, savunmaz. Herkes söver burada. GS başkanı şike yapsa mesela bütün stat maskesini takıp maça gelir mi sence? Yoksa herkesten önce biz mi linçleriz?
Dreamthinking.

Biz hakliyiz onlar hep haksiz mentaliteden korkmak lazim, kult degiliz biz. Stadda bulundum cok zaman, irkcilik da gordum kendi taraftarimizdan.

Bu soylemleri savunmayan, karsi cikan fblilerde var. Cok aykiri sesler her zaman daha yuksek cikar.

Bu denyolar her kulubde var.

Geri
Üst Alt