Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.837
- 20.539
- 2.333
Aynen çıkmaz ülkedeki futbol kültürü inanılmaz nezihAbi her klupden çıkar deyip olayı niye genele vuruyorsunuz. Galatasaraydan çıkmaz kardeşim ÇIKMAZ.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen çıkmaz ülkedeki futbol kültürü inanılmaz nezihAbi her klupden çıkar deyip olayı niye genele vuruyorsunuz. Galatasaraydan çıkmaz kardeşim ÇIKMAZ.
Nasil cikmaz fbli olunca ayri bir cinsden mi oluyorsunAbi her klupden çıkar deyip olayı niye genele vuruyorsunuz. Galatasaraydan çıkmaz kardeşim ÇIKMAZ.

hee 3-1 dağıttılar bizi.Çok kolay.
Biz bunlarla hazırlık maçı yapmıştık Torrent döneminde sanırım. O maçtan resim paylaşıp biz sizin yanınızdayız falan diye mesaj verilmeli.
ofc ama piyango yine fbye dustu what can i sayBöyle denyolar her kulüpten çıkar ülkede futbolun geldiği vahim durum tartışılmıyor
bu bir arguman degil ki twitterda eminim gsli bunu yazan bulurdun eger sozkonusu gs olsaydi. ispat degil ki bu. twitterda her boku savunan birini bulursun.Böyle şeyler fb haricinde çıkmaz arkadaşlar zorlamayın. Bu maç sıcaklığında olan münferit meseleye de indirgenemez.
Girin bakıyım sosyal medyaya nasıl arkasında durmaya devam ediyorlar haklıyız diyorlar. İçi boş argümanlarla yaptıkları boku savunmaya çalışıyorlar. Aralarında makul akıllı adam oranı gittikçe azalıyor.
Bunların psikolojisi ciddi bozuk. Kaybede kaybede iyice psikolojik yıkıma uğradılar. Bunu da yapmazlar diyeceğimiz bir şey yok.
Böyle şeyler fb haricinde çıkmaz arkadaşlar zorlamayın. Bu maç sıcaklığında olan münferit meseleye de indirgenemez.
Girin bakıyım sosyal medyaya nasıl arkasında durmaya devam ediyorlar haklıyız diyorlar. İçi boş argümanlarla yaptıkları boku savunmaya çalışıyorlar. Aralarında makul akıllı adam oranı gittikçe azalıyor.
Bunların psikolojisi ciddi bozuk. Kaybede kaybede iyice psikolojik yıkıma uğradılar. Bunu da yapmazlar diyeceğimiz bir şey yok.
@Doğu Alkan kripto gel burayaBaşlıkta 3.04 adet fener sempatizanı ya da kripto fenerli var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben sindirim sistemi problemi yaşadım, o yüzden sadece meyveyle besleniyorum. Tam elimde muz varken muslera o hareketi yaptı, ben de bi an elimi sallarken muzu da sallamış oldum.Yahu millet ne çabuk unuttu drogba ve eboueye adamlar muz sallayıp ırkçı hakaretlerde bulundular sonra utanmadan çıkıp sunum gerçekleştirdiler mide ağrısı için yiyorum ben muzu diye
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gs tribünlerinde böyle saçmalıklar göremezsin kardeşim muz sallama falan he gördün diyelim kimse arkasında durmaz sonrasında, savunmaz. Herkes söver burada. GS başkanı şike yapsa mesela bütün stat maskesini takıp maça gelir mi sence? Yoksa herkesten önce biz mi linçleriz?Nasil cikmaz fbli olunca ayri bir cinsden mi oluyorsun
Futbol amigolugu bir kenara birakip yorumlayalim eger boyle yorum yapicaksak
kastım bunu savunanların münferit küçük bir kitle olmaması. yöneticisinden taraftarına pek sağlıklı kafada değiller. açıyorsun bu olayı eleştiren bir paylaşımın altına bakıyorsun en beğenilenler olayı savunan adamların yorumlarıbu bir arguman degil ki twitterda eminim gsli bunu yazan bulurdun eger sozkonusu gs olsaydi. ispat degil ki bu. twitterda her boku savunan birini bulursun.
Dreamthinking.Gs tribünlerinde böyle saçmalıklar göremezsin kardeşim muz sallama falan he gördün diyelim kimse arkasında durmaz sonrasında, savunmaz. Herkes söver burada. GS başkanı şike yapsa mesela bütün stat maskesini takıp maça gelir mi sence? Yoksa herkesten önce biz mi linçleriz?