Olay başlı başına bir skandal hiç öyle elle tutulacak savunulacak tarafı yok. Yani en hafif tabiriyle söylüyorum büyük Şerefsizlik öyle böyle değil.
Yalnız burada dikkatimi çeken aklı başında insanlardır bu fbliler Bi bakayım twitter'a dedim. Olayı kınayan yanlış olduğunu düşünen ve bunu dile getiren fbli neredeyse yok gibi. Aksine doğru olduğunu söyleyip hakem, futbolcu vs saçmalıklarla bu yapılan adiliği savunmaya çalışmışlar. İşte asıl büyük şerefsizlik bu maalesef. Yahu bi özür dile, Bi yanlış de, olmamalıydı falan de mal mısın ya?
Pekçok renkdaş yazmış ben de yazayım bu garip oluşum için ben takımlarını kurtarma adına yapıyorlar, hakeme avantaj sağlamak adına saldırıyorlar falan zannederdim. Yani bir nevi manipülasyon yapıyorlar sanırdım. Değilmiş. Bunlar gerçekten kendilerini buna inandırmışlar, yani hep haklarının yendiğini hakları yenilmesi dünyanın en iyisi falan olacağını düşünüyorlar yani bunu gerçekten düşünüyorlar. Bakın bu topluluk akıl hastası, ciddi söylüyorum tedaviye ihtiyacı var bunların ben böyle mal bir güruh görmedim.
Eğer fb yönetimi tavır almazsa acilen tff bir tavır almalı özür falan dilemeli. Dünya kamu oyuna girmese çok iyi olurdu ama bu olay elbet duyulur ve maalesef sadece fb değil hepimiz rezil oluruz. Olaya fb diye değil Türkiye diye bakarlar. Aklıma geldikçe çıldırıyorum hala embesil güruhun yaptığına bak arkadaş ya.