CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Barcelona finalde

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Maç Sonu

Ne diyelim tebrikler Barçaya.

Bence hak etmediler bugün.

Sahadaki hakem fiyaskosuna söylenecek birşey yok.

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Maç Sonu

Barca'yi falan tuttugum yok; ama futbolun adaleti adina bu sonuca sevindim. Barca butun mac ugrasti. Chelsea bir golun ustune yatmaya calisti.

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Barcelona

Futbolun adaleti varmış demekki :D

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Barcelona

lampardla terry başka bir üst düzey takıma gitsinler yoksa CL kaldıramazlar.

Ehehe Drogba soyunma odasında hakemi...:o

Drogba çildirdi! Hakemin üzerine yürüdü ardindan kameramana saldirip " maç bitti, kesin!" dedi. :D

Maça bak anasını ya :D

geber drogbacim,kameraya show yapmakla olmuyor bu isler tabii,hadi yavrum evine :D

Hakem maçın içine etti iki tarafı içinde

Barcelona'nın yerinde biz olsaydık attığımız golden sonra bizim tribünü düşünemiyorum.

Ne macti yahu yalniz Barcelona bir sutu kaleye isabetliydi oda gol oldu :).

Vallahi maç, topla oynama yüzdesinde ve paslaşma oranlarında Maviler'e hayvani bir derecede fark atan Barcelona'nın hakkıydı.

Öyle de oldu da...

Yalnız o Chelsea'li çocuğu ağlarken görünce çok üzüldüm. Orası ayrı. :D

Tebrikler Barça. Aynı telden çalmaktan kurtardın bizi. :asd:

Chelsea mafetti felan diyorsunuzda adamların taktigi buydu Barcelonanın kaç tane gol pozisyonu vardıki haketti? Ama final süper olacak o ayrı:D

Maçı kapattım kırmızıdan sonra kimi tutsam yeniliyor diye.Son dk. gol olmuş.Bi renkdaş söylediydi son dk. patlasa Chelsea ne süper olur diye :D Ne ağız varmış be abi helal valla.Çok sevindim valla Chelsea finale yakışmazdı.Finalde süper bir maç bizi bekliyor.

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-0 FC Barcelona | 6 Mayıs | Maç Devam

:simit:
böyle pislik - 11 kişi orta sahayı geçmeyen bedava saçma sapan bir golle tur atlamak için oynayan takımları ŞL nr almıyacaksın. erkek gibi çık oyununu oyna. ne bu g.. korkusu.

UEFA eğer Chelsea elerse KARI GİBİ oynadılar ve ezile ezile turu aldılar yazmalı.

işallah BARÇA 1 tane atar gerisi gelir veya 90 +3 de öyle saçma bir gol yer ki Chelsea zırlaya zırlaya evine döner.

MANU zaten bu chelsea paketler yollar. her sene yaptığı iş ne de olsa.

senden nefret ediyorum Chelsea..

evet şu yazımı okuyun!!

özellikle muhalif arkadaş okusun!! 90 +3 diyor dikkatini çekerim!!

İŞTE BÖYLE 11 KİŞİ DEFANS İLE KIZ GİBİ FUTBOLLA 90 +3 de yersin zırlaya zırlaya FİNALİ verisin.:f50::f50::f50:

OLEYY BARÇA!!! Yaşasın ATAK Futbol:f50:

Vay be neler olmus ben yokken :D Simdi Messi mi yoksa Ronaldo mu izleyip görücez finalde. :)

Geri
Üst Alt