CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Barcelona finalde

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Barcelona

Hakeden kazandı.

Ayrıca Pique dünyanın oynayan en iyi stoperi.

Alves'te Sabri gibiydi bugün.

Bu benzetmeyi bende çok yaptım bugün.Hele bir şut attı aynı Sabri.Tavırlar da aynıydı.Ne oldu bu adama anlamadım.Takas edelim Sabriyle :D

Cevap: CL 08/09 Yarı Final | 2. Maç | Chelsea 1-1 FC Barcelona | 6 Mayıs | Barcelona

Oh beee harika....Nedense içimde hep bi umut vardı turu geçeceğimize dair.Final 27 Mayısta yani doğum günümde inşallah en güzel hediyeyi o zaman verecek bana Barçam..

Teşekkürler İniesta,Teşekkürler Barcelona..!!

MANU böyle defans yapmıyor ya da böyle yapamıyor :)) BARÇA - MANU kapışması süper olacak. Ronaldo vs Messi görecez işallahh...

Bu arada yanlış anlamayın beni Chelsea'li falan değilim. Elin Avrupa takımlarını Fenerbahçe ile oynamadıkları sürece tutmam yani. Gördüklerimi yazıyorum ben tur Chelsea'nin hakkıydı :)

Chelsea o kadar geriye yaslandı ki son dakikalarda iyice b.kunu çıkarttı 6 pasa kadar geriye çekildiler ve golu yediler

Noldu Celski'cilere. Kapak olsun..

Campeeooone

Campeeooone

oé!!

:D

BARÇA - Liverpool - Real Madrid - MANU - Arsenal - Milan gibi atak futbolla herkesi coşturan ve futbola çeken kulüpler olmasa FUTBOL futbolluktan çıkar.

Böyle rezil ve tek amacı rakibini bozmak futbolu katletmek insanları 90 dk sıkıntı vermekten başka bişi yapmayan her takımın sonunun bu olması gerektiğini cümle alem görmüş oldu.

Düşünün euro 2004 Yunanistan o iğrenç bozucu futbol ile şampiyon oldu. ama inanın herkes o sene futboldan soğudu. bir de 2008 e bakınca nerdeyse her takım atak oynadı yenildi yendi. Yunanistan gibiler ilk turlarda 3 er 5 er yiyip elendi. Rusya atak futbolu - İspanya atak futbolu türkiye atak futbolu - Hollanda bize inanılmaz zevk verdi içinde de olduğumuz için ayrıca Futbola doyduk. kısaca Futbol da amaç seyirci olmalı, seyirci olmazsa zaten o futbolun da anlamı kalmaz.

Hiddink e kızmıyorum Atak futbolu oynatır, kendince dediği gibi BARÇA ya atak oynattıığım her takımımda 4-7 arası gol yedim bu sefer sadece defans demişti yine TARİH tekerrür etti. atak oynatsa Chelsea yi özellikle 2. yarı maç 4-5 e giderdi.

kısaca %65 e %35 ezenn takım 1-1 le de olsa aldı maçı.

Adamlar futbol oynuyor futbol inş kupayı alırsın barca:007:

dk 90 küsür son atak yinede doldur bosalt yok örnek olsun;)

Tarih bir daha tekrarlanacak

bu arada takımı kapatmak taktik deha olmuyor, bunu rıza çalımbayda yapıyor ahmet mehmetde.... Hiddink adam değil :D :D :D

Yazık oldu Chelsea'ye. Gol sonrası penaltısını da yedi.

Yıllardır Şampiyonlar Ligi finallerini izlerim.Ama her seferinde keşke şu takım yerine bu takım olsaydı demişimdir.Hiç bir zaman 2 istediğim takım finale çıkamamıştır.İlk kez bu yıl sezon başından beri "İşallah final oynarlar" dediğim iki takım finalde.Bir tarafta Messi bir taraftar Ronaldo.

---------- THIS IS A DREAM FINAL ---------------

Forumdan bi arkadas alvese sabriden farkı yok diyordu kimdi ya o adam sag tarafa ray dösedi tek basına gitti geldi valla helal olsun ama maicon bi baska:D

Finalde yok baya etkiliyecektir.Abidalda yok bunlar kötü oldu.

Futbolun kazanamasını istiyorum o yuzden Forza barca

Alves iyi bindirmeler yaptı ama ortaları ve şutları Sabri'ninkilerden daha kötüydü.:D

Bir tane idare eder orta yaptı o pozisyonda gol oldu zaten.

Guardiola'nın sevinci görülmeye değerdi doğrusu.Golden sonra Sylvinho ile olan dialogunu otorite kuracağım diye takımını katleden 'Çakma Guardiola'lara izlettirmek lazım.

aa0cf18dcfc6f345b78856d6eb21abc7-getty-85999205dm048_chelsea_v_bar.jpg

73b139b531525a1f93f1e508f57cb24a-getty-fbl-eur-c1-chelsea-barcelona.jpg

Futbolun adaleti yok. Rezil Barcelona'nın kaleyi bulan tek şutu gol oldu. Yazık oldu Chelsea'me, Hiddink'e. Guardiola kadar kepaze bir adam görmedim. Son 5 dakika sürekli futbolcu değiştirdi. Barcelona'nın Chelsea'nin karşısında düştüğü içler acısı durumu son beş dakika anlatıyor zaten

Chelsea ulan!!!!!

Geri
Üst Alt