- 16 Haziran 2010
- 191.027
- 133.821
- 6.478
O vakit seni disari alalim, adam maci izlememis gelip yorum yapiyorİzlemedim ama penalti olmadigini dusunuyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O vakit seni disari alalim, adam maci izlememis gelip yorum yapiyorİzlemedim ama penalti olmadigini dusunuyorum
Klopp mu aldı olm hakem hatasını sen ne anlatıyonsize kloop lazım.onlar da hakem desteği aldı,şartlar eşit.Realimizin önünü kesmek için son iki kurada en guclu takimlari verenler bu sefer de bayerni verebilir. Ben bekliyorum.
Galatasaray Başakşehir maçı 1-0 yeniyoruz, dakika 90+4. Adebayor çevirdi, Maicon aynı müdaheleyi yaptı. Arda Turan kendini yere salıyor (oscarlık bir şekilde) hakem penaltı verdi. Muslera itirazdan kırmızı gördü. Herhalde hakemin tüpçünün ve istanbul belediyesinin anası bacısı kalamzdı burada. Penaltının P si bile yok.Sizlere ufak bir senaryo yazıyorum. Ali Sami Yen'de ilk maçta Juve karşısında 3-0 öndeyiz. Ve maç böyle bitiyor. İkinci maçta Juve Arena'da 4-0 gerideyiz. Dakika 90+7 ve sağ taraftan Mariano ortalıyor. Top sol taraftan Nagatomo'nun kafasına iniyor. Bekletmeden ceza sahası içinde top Gomis'e geliyor ve aynı şekilde Benatia müdahale de bulunuyor. Hakem penaltıyı vermiyor. Michael Oliver'in sülalesinden mezarda yatan akrabasına kadar girilmedik deliğini bırakmazdık. Objektif olalım. Penaltı bal gibi penaltıdır. Hakem korunmasına gelince Real Madrid ilk defa değil yıllardır korunuyor.
Ya bırakın duyar kasmayı. Barca-Psg maçı hakem hatalarıyla 6-1 bitince bir şey yok penaltı Real lehine verilince auvv. Yukarıda bir arkadaş yazmış, o durumda Barca’da olda Münih’te olsa penaltı verilirdi. Kaldı ki pozisyona penaltı vermeyecek hakem çok yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keramettin admirimin yanindayiz her daimforumda katalanlarla kralin adamlari birbirine girdi
İki yönden de baksan aynı tepkiyi veririz. Penaltı penaltıydı güzel kardeşim Furkancığım sadece bu kadar büyütülmesi 90'da olmasıdır. Emin ol 15. dakika'da verse herkes penaltı diyecekti.Galatasaray Başakşehir maçı 1-0 yeniyoruz, dakika 90+4. Adebayor çevirdi, Maicon aynı müdaheleyi yaptı. Arda Turan kendini yere salıyor (oscarlık bir şekilde) hakem penaltı verdi. Muslera itirazdan kırmızı gördü. Herhalde hakemin tüpçünün ve istanbul belediyesinin anası bacısı kalamzdı burada.
Ya bırakın duyar kasmayı. Barca-Psg maçı hakem hatalarıyla 6-1 bitince bir şey yok penaltı Real lehine verilince auvv. Yukarıda bir arkadaş yazmış, o durumda Barca’da olda Münih’te olsa penaltı verilirdi. Kaldı ki pozisyona penaltı vermeyecek hakem çok yok.
Ne demek bir sey yok. Real'in kayrilmasindan sikayetci olan herkes her seferinde bosuna mi "bazi buyuk kulupler" diyor. Barca da hayvan gibi kayriliyor (Real kadar olmasin). Real'i sevmiyoruz diye Barcali oluyoruz sizin nezdinizde.
Oysa ki biz Ispanyol olmadigimizdan ikisi de umrumuzda degil Galatasaraylilar olarak. Ikisi de tiksinc camialar.
Ayni dun Barca nin yaptigi hataya dustu klasik 4-4-2 i ile maca cikti. Sonra tekrar klasik sisteme de gecmedi, Benzema bazen mal olabilir ama oyuna bile almadi. Bazen salakligi tutuyor.Zidane yüzünden bu tartışmalar. Adam akıllı fişi çekebilseydi daha önce bunlar olmazdı.
hayır.demek istediğim liverpool güçlü gibi hakemler konusunda.2 maçta yapılan hatalara bakarsak...kloopta müthiş bi hoca.taraftarı da arkasına alıp kendi sahalarında galibiyet,deplasmanda da minunum beraberlikle ayrılırlar bence.Klopp mu aldı olm hakem hatasını sen ne anlatıyon
Klopp kadar delikanlı hoca yoktur dünyada.
buffon hakeme kafa falan atabilirdi efsane son olurdu onun icinŞaşırdık mı murhan. Her sene aynı değil mi.
Bu ne?ha real kollanıyor mu ? kollanıyor tabi. elbette ki kollanacak kralların elbette yeri özeldir