- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
jonas gitti mi bilmiyorum ama bu adamlar facundo fereyraya sahip.yeni adıkları nicoals castillo da cok tehlikeli adam.yanı bu fenerlilerin jonasa sevinmelerini anlamadım ben.ama devam edin buyrun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica koysa da neşelensek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Skor tahmini alalim.Fener yüzümüzü güldürür neyse ki :d
Skor tahmini alalim.
GS affetmezFenerbahçe'de Andre Ayew'in yokluğunda Benfica maçında ilk 11 için 2 aday var; Dirar ve Barış Alıcı.
Cocu kararını net olarak vermese de Barış Alıcı bir adım önde. (Fanatik)
![]()
Link alalim illegal nasil oluyormus test edelimillegalde benfica'nın oranı 2.00dan 1.55lere kadar düştü
kasa basılır
sıkıntıya girmeyelim diye özelden attımLink alalim illegal nasil oluyormus test edelim
ub.msji
İyi yapmışsın sagol rengimsıkıntıya girmeyelim diye özelden attım
bu şikecilerin neresi tam renktaşım benficanın eksikleri sorun olsun senelerdir yaptıkları işe devam, birisi bize bunlar elenince ne kadar para alıyoruz onu söylesin neşelenelim..Benficada eksikler var. Icimdr kötü bir his var. Şikeciler birşeyler yapabilir
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
66.5 milyon tl fazladan alacağız elenirlerse.bu şikecilerin neresi tam renktaşım benficanın eksikleri sorun olsun senelerdir yaptıkları işe devam, birisi bize bunlar elenince ne kadar para alıyoruz onu söylesin neşelenelim..
eyvallah kardeş güzel para ne topcuların ne yönetimin bişey yapacağı yok ..66.5 milyon tl fazladan alacağız elenirlerse.
Boşver yav inan edelim biz CL yi kazanırız biz inan etmekleeyvallah kardeş güzel para ne topcuların ne yönetimin bişey yapacağı yok ..