CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

Ebedi dostumuz, ezeli rakibimiz bugün ebesini tersten görür umarım. Şike yaptığınızı ve de rezilliklerinizi kabul etmeden Allah size başarı yüzü göstermesin.

Bu yüzden sormuştum. Benfica'yı izlediysen yorum yap da bilelim akşam ne izleyeceğimizi kestirelim diye düşündüm.

Ben de Benfica'yı izlemediğim için işkembeden attım.
Abartıldığı kadar iyi takım olmayabilir ama, Jonas gitmiş herhalde, yılda ortalama 30 gol atan adamın gitmesi koyar.

dolara yatırım yapacak kadar parası olmayan arkadaşlara bugün ki tavsiyemizdir. benficaya oynayın rahatınıza bakın

Benfica'nin,Fener'in nasil oynadiginin pek onemi yok.Dunyanin en balli takimi bir sekilde avantajli skorla ayrilacaktir.Mac almalari,gol bulmalari icin kaleye isabetli bir sut cekmeleri yeterli.Hatta onu bile yapmadan kazanabilecek ballari mevcut.

Ahmet Çakar: "Sabahtan beri Benfica - Fenerbahçe maçı için büyük sıkıntı çekiyorum. Tuhaf hisler içimi kaplıyor. Gözümün önüne 3-4 farklı bozgun geliyor. Dualarım seninle Fenerbahçe."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benfica'nın frikik golü atması olası.

Alnitak Alnilam Mintaka

Fenerbahçe XI: Volkan, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Elif Elmas, Alper, Dirar, Valbuena, Giuliano.

Benfica XI: Vlachodimos, Almeida, Ruben Dias, Jardel, Grimaldo, Fernandes, Fejsa, Pizzi, Salvio, Cervi, Ferreyra.

Eljif Elmas benfica'li oyunculara futbol'un nasil oynandigini gosterecektir

Geri
Üst Alt