İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.792
- 4.125
- 1.278
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3u kendi kale golu zaten. RezillikBöyle maç mı olur anasını satayim ya 1 beklentiye 5 gol yemişiz
Singoyu sağbeke yerleştirmek lazım Apo Sanchez ikilisini bozmaz artık.apoya kimse birşey diyemz artık,sol stoperde ondan baskası olamaz
İşin bok tarafı ilk 45'de tüm ülkenin bunu görüp de hocamızın görememiş olması.Açıkçası çok fazla sinirlenmedim, Sanchez'den sol stoper olmayacağı gayet açıktı neyse babamızın liginde şov yaparız.
Nası olur lan o eksik oynamamız lazım11km fazla kosmuslar bizden
Capimiz konferans ligi en fazla kimse kusura bakmasın . Enayi gibi iyi şeyler olacak diye bekliyoruz olmuyor işte zorlamaya gerek yok.Sampiyon ligi takim degiliz maalesef
350 de harcasa bu seviye için 5 senemiz varBu takım 150 milyon para harcadı, nokta.
Dayanamıyorum ben bu duruma şu an, okan denem hocacığın bugün defolması gerekiyor, bu ateş sönmez
singo sag bek ,sallayi sag kanat barış sol kanatSingoyu sağbeke yerleştirmek lazım Apo Sanchez ikilisini bozmaz artık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi