⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ligde götürmek kolay kalite farki ile, kotu de oynasak fark etmiyor, biri çıkıyor aliyoruz puanları. Ki gösterişli oyunla sürklase etmemiz lazım rakipleri de şu kadroyla. Tabii ki olmuyor, olmayacakta.
İş Avrupa'ya gelince de senden daha kalite yoksunu takımlar bile normal bir oyunla içinden geçiveriyorlar.

Yerli teknik adam pismanlik gibi duruyor samp liginde

oyun kurgusu diye birşey yok dandun futbol oynadık ilk 30 dk çalıştı 30 dan kontrolü kaybettik.

Ben size ne dedim orta saha çıkarır 5 yeriz. Yunusu 80e kadar çıkaramaz demedim mi.

Siz zannediyorsunuz ki icardiden korkuyor da çıkaramıyordu.
Herif takıntılı anlıyor musunuz.

Kötü oynayan az daha oynasın kafasında.
Avrupa yaşattığı kaçıncı rezillik saymayı bıraktım artık

harcanan paraya cok takılmayın chealse her sene bizim 2 katımız para harcıyor ,onlarda gayetgüzel dayak yiyorlar

bu seviyeler icin oynama alıskanlıgı olmalı her sene ucl de oynamalıyız

bence hatalı abdülkerim niye yedeksin

Tek oyun planına bağlı kalırsan 5 de yersin 6 da yersin 1 0 öne geçmişsin ona dair oyun planın yok hadi 1 1 oldu ona dair bile oyun planın yok bireysel hatalar olabilir futbol bu ama o skorlara geldimi doğru olacak oyun planına geçeceksin sürekli kontra yer mi bir takım öne geçiyorsun yine kontra yiyorsun

Oyun planı ve planlı transfer ile şampiyonlar liginde güzel sonuçlar alınırdı ama. 5 milyonda aşağı maaş, 30 milyondan aşağı bonservis vermeden adam almıyoruz.

hoca hatalarından ders almak yerine daha da kötüye gidiyor artık umudum sıfır hocadan

Sanchez ilk hafta itibariyle gol krallığında 2 golle yukarlatda yer alıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 sene olmuş rtas ders almamış şimdi mi alacak. benim zaten bu sene avrupa'dan umudum yoktu he dedim bir iki vitrin maçına hazırlanır filan o da bu saatten sonra zor. zaten Aralık'ta takımın düşeceği kesin yine angarya gelecek avrupa hocaya.
hoca avrupa maçlarını lig gibi oynuyor .
hurra murraa modunda işler yapıyor - oyun planıyla oynamıyor bana göre.
dün Ath. Madrid 2-0 geride 10 dk olmadan - sakin sakin bekleyerek oynayıp 2-2 yaptı - son dkda kaybetti.

şu olsa "olsun" derim ama hocada skor vs artık ne dersen ne - 50 dk 60dk 70 dk demeçleriyle buraya gelmişiz.

gene umudum var benim - bakınca aslında 1 adet yenilgi şimdilik bu (averaj detayı var tabiiki ) ama sezon sonu hoca gidecektir.

Kutucu yu oyuna almak ile kafasında ne düşündü hoca çok merak ediyorum. Sen bu adamı ligde oynatmıyorsun Avrupa da nasıl kurtarıcı diye oyuna alıyorsun?

Singo dışında neredeyse herkes berbattı ama Icardi girdikten sonra hem gene eksik gibi oynadık hem de hiç pozisyon üretemedik.
Geçen sene Osimhen sayesinde şampiyon olduğumuzu tekrar herkes anlamıştır.

Okan hocanın da Icardi ye güvenip 3. santrafor aldırmaması, Apo oynamasa bile orada Davinson da oynar diyip alternatif sol stoper aldırmaması, yabancı hakkımız varken orta sahaya defansif bir genç oyuncu aldırmaması bugün yüzlerine vurdu. Burada millet o kadar dil döktü ama hocanın güvendiği oyuncular onu yarı yolda bıraktı. Bir daha da birilerine çok güvenmenin neye mal olduğunu anlar

Ben size ne dedim orta saha çıkarır 5 yeriz. Yunusu 80e kadar çıkaramaz demedim mi.

Siz zannediyorsunuz ki icardiden korkuyor da çıkaramıyordu.
Herif takıntılı anlıyor musunuz.

Kötü oynayan az daha oynasın kafasında.
Avrupa yaşattığı kaçıncı rezillik saymayı bıraktım artık
55 de rakibi kovalayamadı ya 30mt

Geri
Üst Alt