Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.490
- 8.855
- 1.698
Sampiyonlar ligi bizim neyimize ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson aklını toparlasın önce. Paşamız bu senenin en kötüsü. Maça versin kendini sonra kadroya girer.Sane artik yedege cekilmeli
Geri dörtlu
Singo davi abdul jakobs olmali
Bir ara 3 atıyorduk 3 yiyorduk yetmiyordu yiyoruz yani sürekli, ilk seneden bu seneye Allah aşkına 1 adım götüremedik oyun kalitesini. Lig de de böyle, hiç bir oyuncudan yararlanamıyoruz, ileriye forvetlere top buluşturamıyoruz , Osimhen, Sallai ve Barış'ın ön plana çıkma nedeni de bu fizik olarak güçlüler ayakta kalıyolar ve takım içi iyi görünüyorlar, takım dökülüyor.Biri şu takıma skora bakmadan oyunu dağıtmamayı öğretmeli artık Avrupalıların yaptığı bizim yapamadığımız şey tam bu
Sıkıntı o zaten şu ayaksızlardan adam akıllı pozisyon vermeden 5 yiyorsak liverpool maçına hiç çıkmayalımO kadar ezici bi üstünlük yoktu ya saçma sapan hatalardan yedik golleri
En azından bi yere kadar
Bütün mallıkları niye biz yapıoz yav30 macta olacak bütün malliklari 90 dk da yaptık
Sadece alışkanlık asla yeterli olmaz hocam. Önce fizik olarak o seviyeye geleceksin, sonra taktik disiplin ve oyun planın olacak. Yolsa her sene katıl yine kepaze olursun.harcanan paraya cok takılmayın chealse her sene bizim 2 katımız para harcıyor ,onlarda gayetgüzel dayak yiyorlar
bu seviyeler icin oynama alıskanlıgı olmalı her sene ucl de oynamalıyız
Pool macini gec ondan sonra ki bodo, ajax, usg macindan 9p gelmezse derhal gönderilmelihoca avrupa maçlarını lig gibi oynuyor .
hurra murraa modunda işler yapıyor - oyun planıyla oynamıyor bana göre.
dün Ath. Madrid 2-0 geride 10 dk olmadan - sakin sakin bekleyerek oynayıp 2-2 yaptı - son dkda kaybetti.
şu olsa "olsun" derim ama hocada skor vs artık ne dersen ne - 50 dk 60dk 70 dk demeçleriyle buraya gelmişiz.
gene umudum var benim - bakınca aslında 1 adet yenilgi şimdilik bu (averaj detayı var tabiiki ) ama sezon sonu hoca gidecektir.
Şampiyonluğu vermek kısmı yanlış.Okanla avrupada olmaz diyemlere de ayrı gülüyorum. Okanla hiç bi yerde olmaz kardeşim, ligi okan almadı kadro kaliten aldı vasat takım dolu ligde. Okan değilmiydi sondan 2.maç ismail kartala evimizde yenilip nerdeyse şampiyonluğu veren.
Helal olsun Ali yorumların için. Ben bu maçın skorunu bütün malliklari seri seri yapmamıza bağlıyorum. Adamlari osurtmustuk 30 dk cidden Barış atsa maç kopabilirdi. Keza sayılmayan golümüz de var. Çok şanssız bir günümüzdeydik. Herifler bile şaşkındırÇok yazık oldu
Aramızda siklet farkı vardı, rahatlıkla morartacağımız bir rakipti ki oyun planı da tutmuştu
Kötü bir hata yapıp sonrasında psikolojik olarak altüst olup toparlayamadık. Değişiklikler de çok kötü etkiledi takımı
Bu maça takılı kalmamalıyız. Doğru 11'le CL'de neredeyse her takıma diş geçirebileceğimizi gördük bence
Teknik ekip devre arası kafaları resetleyememiş olabilir ama maç sonu mutlaka resetlemeliler. Kazadır olur, devam
Mancini ligde şampiyonluğu verir belki ama avrupada garanti başarı getirir çünkü takım savunması yaptırmayı biliyorAdam olan mancini'yi getirir. En azından fark yemeyiz.
dogru tespitler ali ama biraz fazla optimist gibi sanki avrupa da okan hoca olmayacak bence 3 senede bizi bunu gösterdi ,oyun taktık degısıklık vs olarakÇok yazık oldu
Aramızda siklet farkı vardı, rahatlıkla morartacağımız bir rakipti ki oyun planı da tutmuştu
Kötü bir hata yapıp sonrasında psikolojik olarak altüst olup toparlayamadık. Değişiklikler de çok kötü etkiledi takımı
Bu maça takılı kalmamalıyız. Doğru 11'le CL'de neredeyse her takıma diş geçirebileceğimizi gördük bence
Teknik ekip devre arası kafaları resetleyememiş olabilir ama maç sonu mutlaka resetlemeliler. Kazadır olur, devam