⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Biri şu takıma skora bakmadan oyunu dağıtmamayı öğretmeli artık Avrupalıların yaptığı bizim yapamadığımız şey tam bu
Bir ara 3 atıyorduk 3 yiyorduk yetmiyordu yiyoruz yani sürekli, ilk seneden bu seneye Allah aşkına 1 adım götüremedik oyun kalitesini. Lig de de böyle, hiç bir oyuncudan yararlanamıyoruz, ileriye forvetlere top buluşturamıyoruz , Osimhen, Sallai ve Barış'ın ön plana çıkma nedeni de bu fizik olarak güçlüler ayakta kalıyolar ve takım içi iyi görünüyorlar, takım dökülüyor.

Gercektende bi bok oynamadan farkla kazandilar ilk yarim saat domine ediyorduk maci. Hata üstüne hata yapildi sonra. Eren bu maci kaldiramadi onun tarafindan geldiler clde jacobsu denemeliyiz. Sonra stoper ve orta saha degisikligi takimin ayarini bozdu oda var. Sara son maclar iyi oynamis olmasada takimin parcasiydi bu maci oynamak hakkiydi apoda öyle. Takimin mekanizimini bozdu hoca. Tabiki singo ilkay oynayacak ama o mac bu mac degildi. Daha takimin parcasi olmamisken takim oynunu tanimazken maca atilmaz bu oyuncular. Savunma tandemi bi mac kala bozulmaz. Hayirlisi artik.

Yüz milyonu aşan masraf, sadece kaba etimize tekme yemek için miydi? İstersek ligde 20 kere daha şampiyon olup 70 tane yıldız takalım, Avrupa'da elek olmaya devam

Herkes usg macini aliriz diyordu herifler disarda psvyi tokatladilar

0 puanla bitirecegiz

harcanan paraya cok takılmayın chealse her sene bizim 2 katımız para harcıyor ,onlarda gayetgüzel dayak yiyorlar

bu seviyeler icin oynama alıskanlıgı olmalı her sene ucl de oynamalıyız
Sadece alışkanlık asla yeterli olmaz hocam. Önce fizik olarak o seviyeye geleceksin, sonra taktik disiplin ve oyun planın olacak. Yolsa her sene katıl yine kepaze olursun.

hoca avrupa maçlarını lig gibi oynuyor .
hurra murraa modunda işler yapıyor - oyun planıyla oynamıyor bana göre.
dün Ath. Madrid 2-0 geride 10 dk olmadan - sakin sakin bekleyerek oynayıp 2-2 yaptı - son dkda kaybetti.

şu olsa "olsun" derim ama hocada skor vs artık ne dersen ne - 50 dk 60dk 70 dk demeçleriyle buraya gelmişiz.

gene umudum var benim - bakınca aslında 1 adet yenilgi şimdilik bu (averaj detayı var tabiiki ) ama sezon sonu hoca gidecektir.
Pool macini gec ondan sonra ki bodo, ajax, usg macindan 9p gelmezse derhal gönderilmeli

Çok yazık oldu

Aramızda siklet farkı vardı, rahatlıkla morartacağımız bir rakipti ki oyun planı da tutmuştu

Kötü bir hata yapıp sonrasında psikolojik olarak altüst olup toparlayamadık. Değişiklikler de çok kötü etkiledi takımı

Bu maça takılı kalmamalıyız. Doğru 11'le CL'de neredeyse her takıma diş geçirebileceğimizi gördük bence

Teknik ekip devre arası kafaları resetleyememiş olabilir ama maç sonu mutlaka resetlemeliler. Kazadır olur, devam
Helal olsun Ali yorumların için. Ben bu maçın skorunu bütün malliklari seri seri yapmamıza bağlıyorum. Adamlari osurtmustuk 30 dk cidden Barış atsa maç kopabilirdi. Keza sayılmayan golümüz de var. Çok şanssız bir günümüzdeydik. Herifler bile şaşkındır

Çok yazık oldu

Aramızda siklet farkı vardı, rahatlıkla morartacağımız bir rakipti ki oyun planı da tutmuştu

Kötü bir hata yapıp sonrasında psikolojik olarak altüst olup toparlayamadık. Değişiklikler de çok kötü etkiledi takımı

Bu maça takılı kalmamalıyız. Doğru 11'le CL'de neredeyse her takıma diş geçirebileceğimizi gördük bence

Teknik ekip devre arası kafaları resetleyememiş olabilir ama maç sonu mutlaka resetlemeliler. Kazadır olur, devam
dogru tespitler ali ama biraz fazla optimist gibi sanki avrupa da okan hoca olmayacak bence 3 senede bizi bunu gösterdi ,oyun taktık degısıklık vs olarak
ben lig sampiyonlugu hocasıyım diyor
bu macta 2.yarı basında mental olarak bitmiş yunusu cıkarmaması ilk falso
sonrasında ise ligte yaptıgı ortasaha bosaltıp forvet alma hastalıgı bunu neden ısrarla yapıyor bilmiyorum
umarım bugunden sonra yapmaz
cok fazla hataları var degısıklıkle macı dahada kötüye götürüyor
torreira epey konustu kenarda,ortasahayı bosaltmasını anlattıysa hic sasırmam
özetle 5-6 puanla bitiririz tahminim ligi

5-1 de çıktık...
Nasıl dağılır bir takım bu kadar inanılmaz.
Bu takımla bunu yaşarsan bu gece Hocanın durumu konuşulması lazım

Geri
Üst Alt