⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ne izledik biz ya… Icardi girip Lemina girince inanamadım. Hâlâ inanamıyorum, bunun işe yarayacağını düşünen bir adamın hâlâ başımızda olması inanılır gibi değil. Mümkünse şampiyonlar ligine farklı bi hoca ile çıkalım, averaj takımı olmayız en azından.

Kırılganlığı anlayamıyorum. Barış kaçırdığı golden sonra aklı orada kaldı, takım 1-1 olunca telaşa başladı. Ne oluoyr abi neyin kırılganlığı bu, bi golle bi pozisyonla dağılıyorsunuz mentaliniz bu kadar mı berbat

Sen sol stoper aldırma. Yedek santrfor aldırma. Barışı sattirma. Jakops varken git ereni oynat. Ne diyim abi ne diyim. Yazık gerçekten yazık. Yavv şu skorun vallahi izahı yok. Karşıdaki takım öyle matah bir takım bile değil. Rezil ettin bizi okan

mou feneriyle kıyas yanlıs,ucl de onlarda bi bok yapamazlar belki şanslarına 5 degil 3 yerler
Mou avrupada prag,alkmaar ve kiev'den okadar gol yemez. İyi futbol oynattığı için değil biraz savunma yapmayı bildiği ve dengeli oynattığı için. Bu okan bir türlü anlamadı avrupada savunma kazandırır

Yazık bu paralara, hiç gerek yokmuş diye düşünmüyor değil insan.

hoca avrupa maçlarını lig gibi oynuyor .
hurra murraa modunda işler yapıyor - oyun planıyla oynamıyor bana göre.
dün Ath. Madrid 2-0 geride 10 dk olmadan - sakin sakin bekleyerek oynayıp 2-2 yaptı - son dkda kaybetti.

şu olsa "olsun" derim ama hocada skor vs artık ne dersen ne - 50 dk 60dk 70 dk demeçleriyle buraya gelmişiz.

gene umudum var benim - bakınca aslında 1 adet yenilgi şimdilik bu (averaj detayı var tabiiki ) ama sezon sonu hoca gidecektir.
inşallah umduğun gibi olur rtas. ama 20 yılda gruplarda deplasmanda toplam 6 filan galibiyetimiz var biri de geçen seneki united maçı. içeride kimi yeneceğiz madrid mi, l.pool mu? belki 6-7 puan alırız

Mancini ligde şampiyonluğu verir belki ama avrupada garanti başarı getirir çünkü takım savunması yaptırmayı biliyor
Yav milleti Lig şampiyonluğundan da soğuttular. Ulan o kadar paralar harcıyorsun ortalama takımlar seni şamar oğlanı yapıyor. City,psg,Real flan olsa neyse

3lu 4lu 5li ne oynarsak oynayalım bu adam olduğu sürece bizden bir yol olmaz. Hala şu adamı savunanlar var yav şaka gibi

sampiyon olamadan ucl mumkun olmadıgı icin mecbur lig sampiyonlugu bizim icin avrupadan önce,kızsakta gercek bu maalesef

Helal olsun Ali yorumların için. Ben bu maçın skorunu bütün malliklari seri seri yapmamıza bağlıyorum. Adamlari osurtmustuk 30 dk cidden Barış atsa maç kopabilirdi. Keza sayılmayan golümüz de var. Çok şanssız bir günümüzdeydik. Herifler bile şaşkındır
Adamlar bir organize atak yaptılar 5 gol attılar böyle bir maç yok. Topçular maalesef helva gibi dağıldı malca bir hatadan sonra. Bu seviyede her maç bu kadar önemliyken böyle hataların bedeli ağır oluyor maalesef. Yine de azıcık sağlam kalsaydık ilk yarı 1-1 yahut 2-1 biter sonrasında yine bunları öttürürdük.
dogru tespitler ali ama biraz fazla optimist gibi sanki avrupa da okan hoca olmayacak bence 3 senede bizi bunu gösterdi ,oyun taktık degısıklık vs olarak
ben lig sampiyonlugu hocasıyım diyor
bu macta 2.yarı basında mental olarak bitmiş yunusu cıkarmaması ilk falso
sonrasında ise ligte yaptıgı ortasaha bosaltıp forvet alma hastalıgı bunu neden ısrarla yapıyor bilmiyorum
umarım bugunden sonra yapmaz
cok fazla hataları var degısıklıkle macı dahada kötüye götürüyor
torreira epey konustu kenarda,ortasahayı bosaltmasını anlattıysa hic sasırmam
özetle 5-6 puanla bitiririz tahminim ligi
Bilemiyorum, bence mesela bugün daha akıllı bir şey oynayarak başladık ve herifleri de iyi analiz etmiş gibiydik.

Yunus'u çıkarmamasına da bir şey demem, belki de toparlayacaktı çocuk, onu bekleyip görmek lazımdı ama olmadığı belli olunca çıkarmak gerekirdi. Barış için de geçerli bence bu, o da çok daha önce çıkmalıydı.

Değişiklikler ise maalesef skandaldı. Hiç değişiklik yapmasa maç 3-2 ya da 3-3 biterdi.

Geri
Üst Alt