⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

İlk 30 dakika iyi oynamadık aslında, sadece kontra yapmaya çalıştık ve az çok başarılı olup golde bulunca rakip biraz affalladı. Sonraki 5 dk oyunu geride kabul edip beklediler, biz de her zaman ki gibi orta sahayı boşaltınca maç bitti zaten.

Bu oyun planı ile CL'de galibiyet alabileceğimiz bir maç olmadığını iddia etmeye devam ediyorum ben.

Başka bir yönetim olsaydı okani sepetlerdi. Kimse yönetimi korumaz okan gibi. İstifa seçenek bile değil maalesef bu yönetim ile

Ben bizim takımda aklıyla oynama konusunda da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sadece fizik kalitenin fayda etmediği bugün görülmüştür. Bunu zeka ile birleştiremeyince dağılıp gidiyor oyuncular en ufak bir moral bozukluğunda, mevkisi dışında oynadığında vs..
Bugünkü 11 de, İlkay, Torreira ve Yunus dışında oyun aklı olan başka bir oyuncu var mıydı herşey ortada

Frankfurt 32 girişimde 12 atak denemesi 6 sonlandırma 5 gol. 120 km koşu mesafesi. 12 üçüncü bölgeye koşu 7 tanesi penaltı noktasına.

Galatasaray 39 girişimde 14 deneme 5 sonlandırma 1 gol. 110 km koşu mesafesi. 19 üçüncü bölgeye koşu 1 tanesi penaltı noktasına.

Fenerbahçe bugün bu maça çıksa 2-1 ya da en fazla 3-1 kaybederdi.

Yani neden onlar bu kadar dağılmıyor da biz dağılıyoruz?

ligimiz gelişmeden avrupada başarı hayalllll ligimiz kalitesi çok leşş avrupaya gıdınce ışık gormus tavşan gıbı kalıyoruz
Yeni bahane de bu oldu. Portekiz Ligi Hollanda ligi çok mu iyi. 150 m euro bonservise 120 m euro maaşa para harcayan dünyanın her yerinde taraftarı olan takımlar için basit bahane.

elimiz de türkiye ligi sampiyonlugu icin oynayan onu bilen bir hoca ve anlayıs var 3 yıldır bu böyle ,mucize beklemeyın

Türk Olmayan Takımları Yenmek Amacını Belirlemiş Ali Sami Yen Bey'in Kemiklerini Sızlattınız Yazıklar Olsun Dursun Özbek Okan Buruk İstifa

Fatih hoca yönetiminde ne olurdu "devre arası fırça çekilmiş belli" derdik.

okan hoca yönetiminde bunu bir kere göremedik 3 senede (Avrupa maçları olan 3 sene yani )

Avrupa işini beceremiyor - takımı hazırlayamıyor. Ligdeki galibiyetler sayesinde ite kaka oluyor bir şeyler işte.

en azından ilk maçta bağıra bağıra yaşadık bunu "final" maçları yerine.

30uncu dakikada ben ulan alabiliriz bu maçı ve liverpooldan beraberlik gelir mi gibi bir moddaydım. ne hale geldik.

Bu arada Galatasarayin kanati taç cizgisinden bir bok yapamaz. Bu saneyle işimiz var kaleye çok uzak oynuyor

Uefa kupasını aldığımız yıl.yanlış hatırlamıyorsam Chelsea den 5 yemistik sampiyonlar liginde. Belki kupa alamayiz ama cok daha iyisini yapabiliriz. Simdi ayaga kalkma vakti. Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray.

ortasahayı yine boşalttı 5lik olduk bu adam ders almayacak liverpool maçına başka hocayla çıkmalıyız

O değil de eskiden avrupada yenilince kahrolurduk son yıllarda bu rezillik alışkanlık yaptı herhalde bünyede pek bir etkisi olmadı bende

O değişiklikler neydi ya, resmen fm oynuyor. Ahmet’i falan alıp 3 değişiklik yapması falan, hazırlık maçı oynuyoruz ya, sistem de yok koy gitsin.

Kesinlikle Frankfurt karşısında bu derece ezilecek bir takım ve kadro değiliz. Sorumlu bellidir. Okan Buruk yetersiz.

Uğur K.: son 10 yılın en iyi deplasman başlangıcı yaptık, ta ki Goller gelene kadar.

Geri
Üst Alt