Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.615
- 30.548
- 1.988
30 macta olacak bütün malliklari 90 dk da yaptık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
350 de harcasa bu seviye için 5 senemiz var
Hazir mısın bir 5 de bundan yerizikinci macimi liverpool ilen![]()
O kadar yazı yazmışım. Bi like atıp abone olsaydın bana, renktaşÖzgüvenleri kırıldığı iyi olmuş. Götleri biraz yere iner belki. Hayal aleminde yaşıyor hepsi.
Sallai Batışta olmaz ikiside aynı tip, birbirinin yedeği olur, Sane ve Yunusta birbirinin yedeği olur. Olması gereken bu.singo sag bek ,sallayi sag kanat barış sol kanat
sane ve yunus yedek
Nası olur lan o eksik oynamamız lazım
Almanca’nda sorun olabilir mi
Hocamız şampiyonlar ligi hocası degilSampiyon ligi takim degiliz maalesef
okan hocayı 2 eleştirsek forumda aforoz ediliriz.O kadar ezici bi üstünlük yoktu ya saçma sapan hatalardan yedik gollerialmancam türkcemden daha iyi olm
spiker bunu söylediginde daha 10dk vardi macin bitmesine
mac sonu fark ne kadar olmustur bilemem
Yıllardır bunu söylüyorum. Ultra lüx 3-4 adam sayesinde ligde boktan takımlara karşı kazanıp şampiyon olmak için ekstra bir şey yapman gerekmiyor zaten. Ama bizim taraftar için Okan hocam adeta bir ilah gibi.Okanla avrupada olmaz diyemlere de ayrı gülüyorum. Okanla hiç bi yerde olmaz kardeşim, ligi okan almadı kadro kaliten aldı vasat takım dolu ligde. Okan değilmiydi sondan 2.maç ismail kartala evimizde yenilip nerdeyse şampiyonluğu veren.