⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

savunma yapmayı bilmeyeceksin sığırpress diye uyduruk şişirme toplarla desteklenen oyunla seni delik deşik etmeye devam edecekler..

350 de harcasa bu seviye için 5 senemiz var

Dostum doğru hoca yeterli emin olabilirsin. Örneğin Mancini, örneğin Terim ( sadece 1 sene )

Bu Okan denen canlı, transfer sorduklarında gülerek tarihin kadrosu diyorsun, yedeklere bir bakıyorsun, insanın nefesi kesiliyor, sol stoper yok, kör görüyor ama hocam gülüyor

Bu sene tum takimlar avrupada sicalim ondan sonra sampiyon olsak bile direk gidemeyecegimiz zamanlari gorecegiz

Fazla uzaga gitmeyelim gecen sene elendigimiz young boys sifir cekti lig asamasinda.

Yani hic bireysel hata yaptik falan filan diye kandirmayalim kendimizi. Bu lig bizim harcimiz degil. Avrupa ligi bile degil 2 senedir gorduk. Konferans liginden devam abi.

okan hocayla avrupada birşey beklemeyin ,macları buna göre izlersenız üzülmezsiniz,bizim olayımız kadroluk degil

Çok yazık oldu

Aramızda siklet farkı vardı, rahatlıkla morartacağımız bir rakipti ki oyun planı da tutmuştu

Kötü bir hata yapıp sonrasında psikolojik olarak altüst olup toparlayamadık. Değişiklikler de çok kötü etkiledi takımı

Bu maça takılı kalmamalıyız. Doğru 11'le CL'de neredeyse her takıma diş geçirebileceğimizi gördük bence

Teknik ekip devre arası kafaları resetleyememiş olabilir ama maç sonu mutlaka resetlemeliler. Kazadır olur, devam

ne yapıp edip 5 yemeyi başarıyor rezil herifler. bir daha da çıkıp avrupa falan masal anlatmayın taraftara.

Okanla avrupada olmaz diyemlere de ayrı gülüyorum. Okanla hiç bi yerde olmaz kardeşim, ligi okan almadı kadro kaliten aldı vasat takım dolu ligde. Okan değilmiydi sondan 2.maç ismail kartala evimizde yenilip nerdeyse şampiyonluğu veren.
Yıllardır bunu söylüyorum. Ultra lüx 3-4 adam sayesinde ligde boktan takımlara karşı kazanıp şampiyon olmak için ekstra bir şey yapman gerekmiyor zaten. Ama bizim taraftar için Okan hocam adeta bir ilah gibi.

Geri
Üst Alt