Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Hep öyle oluyo ulanKaan niye oynuyor la bu maçta ne alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep öyle oluyo ulanKaan niye oynuyor la bu maçta ne alaka
Kaan Ayhan bu Maç'ta mı Kırmızı Kart görür acaba yav![]()

Simulasyondan çik olum gerçege dön birazHep öyle oluyo ulan![]()
Çokta fazla heyecanlanmayalım diyerek heyecanına limon sıkayım o haldeİzninizle ben heyecanlanmaya başlıyorum.
O sırada maçın 45. saniyesinde filan rakibe sığır pres yapan GS'miz:Bugün leverkusen maçını ara ara izledim sonra da özeti izledim. Analizim bu maç özelinde hızlı geçişli futbola karşı çaresiz Frankfurt. Orta sahasi helva gibi. Hızlı ama oyunu yönlendirmede eksik. Sol kanat tehlikeli biri. Can en efektif oynayan. Bugün sapık wahiyi sonra aldı batsuayi ile birlikte uretemedielr. Orta saha ile ilerisi arasında bağlantı pek iyi değil. Sanenin olduğu kanatları güven vermiyor ordan denenebilir. Solda barış sonradan oyuna giren sağ beke rahat üstünlük kurabilir. Maçın kilit oyuncusu kesinlikle osimhen olacak. Hava toplarında da pek iyi değiller. Stoperleri acemice faul yapabilir kart yedirebiliriz. Sakin oynayıp doğru zamanda geçiş yakalarsak fark bile atarız. Orta sahada kaptigimiz topları doğru kullanmak lazım.
Adamlarin olayi sigir press gibi ama hakikaten. 5 6 kisi ya allah der gibi basiyor herifler.O sırada maçın 45. saniyesinde filan rakibe sığır pres yapan GS'miz:
![]()
Akıllara @Emre Zeytinli 'yi getiren postİzninizle ben heyecanlanmaya başlıyorum.
4 yeriz kasmaAvrupada kimden 5 yedin?