⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Frankfurt sakat vermiş bir adet nasıl bir arkadaştır

Kadro olarak bakarsak yenilmeyecek takım değil. 11'lerinde bizim 11'den iyi kaç tane adam vardır mesela?
Ama bu iş salt bireysel kalite ile olmuyor işte, bizden bireysel kalite olarak çok daha aşağıda takımlara bile çokça madara olduk son 2 yılda. Frankfurt tempolu, belirli bir oyun anlayışı oturtmuş, bireysel kalite olarak da iyi bir takım. Çok zor maç yani, burası net. Doğru planla maçı oynamak lazım her şeyden evvel. İyi oynarken de gol yiyebilirsin, gol yedin diye hurra diyip oyun disiplininden kopamazsın. Maçın sonunu getirmek de önemli, Avrupa'da son 20 dk bizim takımın pili hiçbir takıma karşı yetmedi şu ana kadar. Ya maçı verdik ya oyunu.
1 puan çok iyi olur, 3 puan ise son 24 şansımızı inanılmaz arttırır. Ne yapıp edip yenilmemek lazım.
Ciddi bir test olacak ilerisi için. Gerçekte bizim takım neymiş göreceğiz az çok.

Son düzenleme:
Bugün leverkusen maçını ara ara izledim sonra da özeti izledim. Analizim bu maç özelinde hızlı geçişli futbola karşı çaresiz Frankfurt. Orta sahasi helva gibi. Hızlı ama oyunu yönlendirmede eksik. Sol kanat tehlikeli biri. Can en efektif oynayan. Bugün sapık wahiyi sonra aldı batsuayi ile birlikte uretemedielr. Orta saha ile ilerisi arasında bağlantı pek iyi değil. Sanenin olduğu kanatları güven vermiyor ordan denenebilir. Solda barış sonradan oyuna giren sağ beke rahat üstünlük kurabilir. Maçın kilit oyuncusu kesinlikle osimhen olacak. Hava toplarında da pek iyi değiller. Stoperleri acemice faul yapabilir kart yedirebiliriz. Sakin oynayıp doğru zamanda geçiş yakalarsak fark bile atarız. Orta sahada kaptigimiz topları doğru kullanmak lazım.

Bugün leverkusen maçını ara ara izledim sonra da özeti izledim. Analizim bu maç özelinde hızlı geçişli futbola karşı çaresiz Frankfurt. Orta sahasi helva gibi. Hızlı ama oyunu yönlendirmede eksik. Sol kanat tehlikeli biri. Can en efektif oynayan. Bugün sapık wahiyi sonra aldı batsuayi ile birlikte uretemedielr. Orta saha ile ilerisi arasında bağlantı pek iyi değil. Sanenin olduğu kanatları güven vermiyor ordan denenebilir. Solda barış sonradan oyuna giren sağ beke rahat üstünlük kurabilir. Maçın kilit oyuncusu kesinlikle osimhen olacak. Hava toplarında da pek iyi değiller. Stoperleri acemice faul yapabilir kart yedirebiliriz. Sakin oynayıp doğru zamanda geçiş yakalarsak fark bile atarız. Orta sahada kaptigimiz topları doğru kullanmak lazım.
O sırada maçın 45. saniyesinde filan rakibe sığır pres yapan GS'miz:
Dizi Cukur GIF by Show TV

maçı izledim şimdi ilk 45 dakika itibari ile bu frankfurt ilk 24 hayatda kalamaz

bunlara yenilirsek direkt istifa et okan buruk

rezil bir takım olmuşlar

ilk maç bunlarla deplasmanda oynamak baya şanslı kuraymış

vallah çok korkuyordum bunlardan ama herifler cacık
kalite sorunları var
hiçbir topçularını ilk 11 yazmam bizde!

vallah puan bırakırsak çok üzülürüm

ezecekler gömecekler diyenler müsade ederse takımımızı övüp gaza gelmek istiyoruz

Konuyu kilitleyelim mi?

Eyüp maçı sonrası açarsınız tekrar.

Geri
Üst Alt