Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.248
- 3.005
- 1.913
güzel,detaylı ve saha içi görüntülerle yapılmış bir analiz,tavsiye ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın parasını harcayıp hala güç skalasında bulunduğumuz yere bakınız, frankurt nerde biz neredeyiz
55-60ta çıkmadı mı oyundanSon maçta sara 7kusur km koşmuştu. Önceden en az 10km koşan bir arkadaşımızdı. Artık formasını garantimi görüyor bilemiyorum, maça kesinlikle İlkay ile başlamalıyız. Duran toplar en büyük silahımız olur. Sara yokluğunda , İlkay yada sallai kullanmali
Gecen seneden beri oyle, yeni formata geceli.Perşembe maç oynanma sebebi, bu hafta sadece şl olmasıymış.Avrupa ligi ve konferansta aynı şekilde olacakmış 1hafta sadece tek lig olacakmış bazı haftalar.
Dünyanın parasını harcayıp hala güç skalasında bulunduğumuz yere bakınız, frankurt nerde biz neredeyiz
Son maçta sara 7kusur km koşmuştu. Önceden en az 10km koşan bir arkadaşımızdı. Artık formasını garantimi görüyor bilemiyorum, maça kesinlikle İlkay ile başlamalıyız. Duran toplar en büyük silahımız olur. Sara yokluğunda , İlkay yada sallai kullanmali
Mantık olarak kendinden fazlasıyla Hans olmaları gerekmez miydi?Almanlar kendinden fazlasiyla emin. Ben böyle rehavet görmedim
Mantık olarak kendinden fazlasıyla Hans olmaları gerekmez miydi?
Nasıl Emin oluyorlar?