⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ziller calmaya basladi bunyede

Perşembe maç oynanma sebebi, bu hafta sadece şl olmasıymış.Avrupa ligi ve konferansta aynı şekilde olacakmış 1hafta sadece tek lig olacakmış bazı haftalar.

Son maçta sara 7kusur km koşmuştu. Önceden en az 10km koşan bir arkadaşımızdı. Artık formasını garantimi görüyor bilemiyorum, maça kesinlikle İlkay ile başlamalıyız. Duran toplar en büyük silahımız olur. Sara yokluğunda , İlkay yada sallai kullanmali

Son maçta sara 7kusur km koşmuştu. Önceden en az 10km koşan bir arkadaşımızdı. Artık formasını garantimi görüyor bilemiyorum, maça kesinlikle İlkay ile başlamalıyız. Duran toplar en büyük silahımız olur. Sara yokluğunda , İlkay yada sallai kullanmali
55-60ta çıkmadı mı oyundan

Son maçtan kastın eğer Eyüp ise kendisi 55. dakikada oyundan çıktı ya renktaş. Eğer yine 90 dk kalsaydı muhtemelen en çok koşan olurdu.

Almanlar kendinden fazlasiyla emin. Ben böyle rehavet görmedim

Savunma ağırlıklı bir oyun planını tercih etmeliyiz. Singo Apo Sanchez Lemina Sallai Jakobs sahada olmalı

Maça muazzam bir baskıyla başlarız diye tahmin ediyorum. Ulan yine çok gaza geldim yok dengeli yok geçiş falan boş verin VURUN KIRIN PARÇALAYIN

Geri
Üst Alt