Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.326
- 8.881
- 2.518
Barış oynasin bari napalım. Beraberlik şanşımız da gitti. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlarda 3 kişi gol bulmaya çalışıyo. 1 kişi geride oyun kuruyor. Birde Can var iyi şut çeken. Diğer adamlarıda kötü değil ancak oyun planları bu 4 adam üzerinden temel olarak dönüyor. Doğru adamlara pres yapıp uzaktan şutlara müsade etmezsek oyunlarını bozar hakimiyeti ele alırız. Birde kolay kontra yiyolar Sane ve Barış kanatlarda olmalıBize ve Karabağ'a karşı mutlak galibiyet bekliyorlar.
O yüzden taraftarların önünde bastıracaklardır bence. Bu maçın anahtarı bizim defansif anlayışımız olacak.
Geride sağlam durursak mutlaka pozisyon(lar) buluruz.
niye ben rezillik bekleyeyim yav alakayı anlamadım pek ? 2-3 senedir tv karşısında bekliyorum bir şey değişti mi ? Olmayan örnekler üzerinden hayal mi kurayımO kadar da değil. Şu maçı beklememen için futbolun senin için 3. spor dalı filan olması lazım
İlk kadro kontradan skor alabilir bence ya(cikmasi gereken 11 bence o bu arada)Uğurcan1 puan için çıkarsak bu olur. Ama çıkmayız muhtemelen. Okan Buruk'un kafasında şu vardır;
Singo - Davinson - Jakobs
Sallai - Torreira - Lemina - Eren
Sane - Yunus
Barış
Uğurcan
Singo - Davinson - Abdülkerim - Eren
Sara - Lemina - Torreira
Sane - Barış - Yunus
Takimla birlikte frankfurta gidiyormus, mac günü netlescekmisİlk kadro kontradan skor alabilir bence ya(cikmasi gereken 11 bence o bu arada)
Osi ile ilgili haber cikti mi? Kesin mi yok?