⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Barış oynasin bari napalım. Beraberlik şanşımız da gitti. 🙁

30 milyon verdirdiği sağ beki yedek bırakma rahatlığına sahip bir hocamız var

Bu maçta osimheni riske atmaya zerre değmez. Liverpool maçına sağlam hazır çıksın

Osimhen'in bu maç riske edilmemesi en sağlıklısı olur, bence iyi bir Barış yeterli olur bize.

Bize ve Karabağ'a karşı mutlak galibiyet bekliyorlar.

O yüzden taraftarların önünde bastıracaklardır bence. Bu maçın anahtarı bizim defansif anlayışımız olacak.

Geride sağlam durursak mutlaka pozisyon(lar) buluruz.
Adamlarda 3 kişi gol bulmaya çalışıyo. 1 kişi geride oyun kuruyor. Birde Can var iyi şut çeken. Diğer adamlarıda kötü değil ancak oyun planları bu 4 adam üzerinden temel olarak dönüyor. Doğru adamlara pres yapıp uzaktan şutlara müsade etmezsek oyunlarını bozar hakimiyeti ele alırız. Birde kolay kontra yiyolar Sane ve Barış kanatlarda olmalı

Nerede cer çöp hakem var bizim maçlara veriliyor ,uefada bile davide massa veriyor deyyuslar

O kadar da değil. Şu maçı beklememen için futbolun senin için 3. spor dalı filan olması lazım
niye ben rezillik bekleyeyim yav alakayı anlamadım pek ? 2-3 senedir tv karşısında bekliyorum bir şey değişti mi ? Olmayan örnekler üzerinden hayal mi kurayım

Frankfurt bundesliga da en az foğl yapan 2. takimmis, enteresan istatistik

Ben yarın Okan hocadan bir süpriz bekliyorum kadro açısından. 5-3-2 görürsek şaşırmam.

Sallai - Singo - Sanchez - Apokerim - Eren
----------Torreira--Sara--Lemina
--------------Sane-----Barış

Veya net bir 4-4-2 long ball oynanış görebiliriz

Singo - Sanchez - Apo - Eren
Sallai - Torreira - Lemina - Sane
Barış - Osi

Uğurcan
Singo - Davinson - Jakobs
Sallai - Torreira - Lemina - Eren
Sane - Yunus
Barış
1 puan için çıkarsak bu olur. Ama çıkmayız muhtemelen. Okan Buruk'un kafasında şu vardır;
Uğurcan
Singo - Davinson - Abdülkerim - Eren
Sara - Lemina - Torreira
Sane - Barış - Yunus​
İlk kadro kontradan skor alabilir bence ya(cikmasi gereken 11 bence o bu arada)

Osi ile ilgili haber cikti mi? Kesin mi yok?

Futbol otoriterlerine göre favori Frankfurt bunun bilinciyle buna göre oynamalıyız maçı.

Günay
Sallai Singo Sanchez Jakobs
Lemina
Yunus Torreira Sara Sane
Barış
Maçın seviyesi ve form durumu göz önüne alındığında en makul 11

Geri
Üst Alt