⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Bizim Cork City ve Manchester United'ı eleyerek grup aşamasına kaldığımız 93-94 sezonu, CL'nin ilk sezonu değilmiş yahu. Ben ilk sezonu diye hatırlıyordum. 92-93 sezonunda başlamış şaşırdım. O halde ilk yıllardaki CL introsunda İstanbul'dan kalkan yıldız neyin nesi oluyor onu anlamadım. Galatasaray'ı temsil etmiyor muydu o yıldız? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Bizim Cork City ve Manchester United'ı eleyerek grup aşamasına kaldığımız 93-94 sezonu, CL'nin ilk sezonu değilmiş yahu. Ben ilk sezonu diye hatırlıyordum. 92-93 sezonunda başlamış şaşırdım. O halde ilk yıllardaki CL introsunda İstanbul'dan kalkan yıldız neyin nesi oluyor onu anlamadım. Galatasaray'ı temsil etmiyor muydu o yıldız? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Kankam o yıldız olayı hurafe

hem ofansif hemde defansif açıdan sağ kanat singo -Sallai olmalı keşke osi olsaydı o zaman solda eren ve barış olurdu merkezde
güçşendirildiğinde gayet deplasman için kompakt bir takım olurduk bence

Uğurcan
singo- Sanchez - Apo - Jakobs
Lemina- İlkay - Torreira
Sallai- Barış - Yunus

Zaten dediğin gibi ufukta olası bi başarı ancak bu şekilde gelir. Haddimizi bilemiyoruz. Taktik anlayış oyun felsefesi anlamında fersah fersah gerideyiz avrupadan. Elimizdeki kadro hemfikir olduğumuz konuda iş yapabilecek bi kadro. Bi tane de sprinter zenci bi kanadımız olsa süper olurdu.
Sane tarif ettiğin kanadın elit seviyesi normalde. Yazın turnuva oynaması iyi olmadı.

Aynen öyle herif suyu sıkılmış limon gibi geldi. Satılan topcuyu turnuvaya götürmek aşırı saçma bi iş oldu. Kendisi istedi muhtemelen
Kendi de istemedi sözleşmesi vardı o tarihe kadar. Haziran sonuna kadar sürüyordu sözleşmesi o yüzden katıldı.

Bugünkü hakem yönetimlerinden sonra çekilmemiz lazım bu turnuvadan

Sonuç her ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi bizim her daim olmamız gereken yerdir.

Biz bu seviyenin kulübüyüz. Turu geçeriz geçemeyiz bu başka konu.

Olm niye perşembe ya yarın olaydı

Okan hoca maci almak istiyosa, biraz haddini bilerek oynayip, bugünkü Juve-Dortmund macina bakip 75dk ya kadarki dortmund un oynadigi taktikle hareket etmesi lazim

bu hafta niye avrupa ligi yok cidden

orda da 8 maç oynanıyor

Mütevazi Karabağ futbol takımının bile deplasmanda benfica'ya karşı 2-0 geriden gelip 2-3 maçı kazandığı bir şampiyonlar liginde, Okan Buruk beyefendi bu maçı kaybederse hatta ağır mağlubiyet falan alırsa kimse kusura bakmasın yollar ayrılmalı. 75 milyon euroya osimhen alıp ardına sane çektik. Birde atletizm çok yüksek Singo gibi bir stoper aldık. İlkay gündoğan geldi. Sarası, leminası, sanchezi, torreirası, jakopsu, yunusu, icardisi olan bir takım bu maçı KA-ZA-NA-CAK! Lamı cimi yok kardeşim.

rakibe göre taktik olayında diretmesi lazım okan hocanın,her rakibe karşı aynı kadro aynı taktik olmuyor artık

Geri
Üst Alt