⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

amma bi tarafınızı yırttınız okana bir şey söylememek için yok ilk 30 dk çok iyiydi yok futbolcular yaptı yok garip maç oldu falan mikimsonik bir takımdan 5 yedik yüzünüz de mi kızarmıyor yav koskoca Galatasarayı ne hale getirdiler

Yenen golleri cikarirsak takim cok iyiydi tolgam

biz neden bu kadar para harcadık.. her hangi bir yerel lig takımı da bundan fazla yemezdi.. konya falan..

bu belli olmaz.

ama oyun çok umut vermiyor - ufak güzel kesitler oluyor ama takım oyunumuz yok.

hoca değil ilkay yönetti ilk yarı takımı saha içinde. Sallai ve Singo 'da gayet iyiydi.

hocanın ders alması gereken çok şey var.
4 sene olmuş rtas ders almamış şimdi mi alacak. benim zaten bu sene avrupa'dan umudum yoktu he dedim bir iki vitrin maçına hazırlanır filan o da bu saatten sonra zor. zaten Aralık'ta takımın düşeceği kesin yine angarya gelecek avrupa hocaya.

Yedigimiz butun goller bireysel hatallardan. Sonra takim coktu. Oysa takim olarak iyi oynuyorduk.

Frankfurt ekstra efor göstermeden 5 tane basit gol buldu.

Açıkçası 37. dakikaya kadar yüzümde sevinç göstergesi bir gülümsemeyle maçı izliyordum… “Aaa bak ne güzel oynuyoruz, oyun kontrolümüzde 2-3’ü bile bulabilirdik” demiştim, ta ki Yunus’un maça damga vuran hatası gelinceye kadar. Ondan sonra takım resmen dağıldı. Düşünün ki savunmanın sigortası dediğimiz Sanchez kendi kalesine 2 gol attı. Yunus 2 gol yedirdi. Hakem bir golümüzü yedi, belki de bir penaltımızı da yemiş olabilir. El pozisyonu çizgide gibi geldi bana.

Güvenim kırıldı. Umutluydum ama bu kırılganlığı gördükten sonra umudum kalmadı. Sinirli değilim, sadece üzgünüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum.

Bundan sonra futbolcuların özgüveni bence kırılmıştır. Bizi daha kötü maçlar bekliyor. Liverpool acırsa 4-0 falan yeniliriz.
Özgüvenleri kırıldığı iyi olmuş. Götleri biraz yere iner belki. Hayal aleminde yaşıyor hepsi.

Geçtiğimiz hafta sonu da aslında bu futbolu oynamıştık. Şaşıracak bir durum yok aslında. Sadece TR liginde atamıyorlar, burada atıyorlar.

Gule oynaya kazanacagimiz macta kendi malliklarimizla 5 yedik cildirmamak elde degil. Yunus duruo dururken sacmalik yaparsk topu kaptirmasa herifler pozisyon girmeye dermani bile yoktu. Outa giden top Sanchez’e carpip iceri gidiyo her is mi ters gider arkadas akil alir gibi degil. Unutulmayacak bi mac bu. Okan hocanin da artik kovulması gerektigini dusunuyorum. Bu kadar para harcayan bi takim bu kadar oynayamaz ya. Frankfurt ulan bu Frankfurt 5 yenmez ya. Defolun gidin olm vallahi rezillik ya su mac. Gram ilerlemiyo zaten takimin oynadigi futbol. Biz sadece ligde sampiyon olup Avrupa’ya gitmeyelim sadece katilim parasini alalim valla rezil oluyoruz artik yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'da başarılı olamıyoruz çünkü rezalet ötesi bir ligimiz var ve malesef bu çöp ligle şampiyonlar ligini bir tutan ligde yaptığı işleri s.liginde yapıp sonuç bekleyen bir hocamız var böyle olduğu sürece de daha çok 4-5 yeriz hocam burada orta sahayı boşaltamazsın sanchezi sol stoper oynatamazsın ligde cezayı kesemezler ama burada acı bir şekilde kesiyorlar işte

IMG_5762.webp

Bu istatistiklerle 5 gol yiyen takima sapka cikaririm

Galatasaray'a olan bagliligimdan bu gece hic imseye hicbir sey yazmayacagim. Yaziklar olsun.

Kura nın önemsiz olduğunu herkes anladı herhalde kimi çekincen kimi yenicen abi? Geçen sene alkmar maçıda aynı herkes bitsin diye dua ediyordu ..

Sağlık olsun yapacak bir şey yok. 3 yıldir beraber oynayan takimi bozarsan olacagi bu. Davinsonu sol stoper oynatmak. Adamlar gelirken orta sahayi eksiltmek. Ahmet kutucuyu oyuna almak. Okan Ali Koç yonetse takimi bugun bunlari yapmazdi. Ilk yari Osimhen olsa cok rahat 2-3 farkli one gecerdik. Ustune iptal edilen gol. 2 tane kendi kalemize attik. Olmamasi gereken her sey oldu bu gece.

Geri
Üst Alt