- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
osimhen, uğurcan alınmamış olsa çokta farketmezmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
frankurtu izlemediği için muhtemelen şaka yapmıyorumaklım almıyor a dan z ye tum yorumcular topu frankfurta ver set oyunu kuramıyor gol yıyor dıyor ılk golude oyle atıyyoruz bunu okan neden goremıyor
O da kendini hiç yenilemedi ki. Hoca değişikliği için yönetimin daha iyisini getireceğine inanmıyorum. Yoksa hedef CL'de başarı ve uzun süreli bir planlama ise getirelim hemen Stutgart'ın hocasını. Okan hoca bırakırsa gelecek hocayı ben sana söyleyeyim Fatih Terim onun dışında bir hoca getireceklerini hiç sanmıyorum.mancini gelirse üst tura çıkarız ligdede 2 3 puan farkla şampiyon oluruz
bende sanmıyorum ama piyasada hocada yok öyle gönül rahatlığı ile alabileceğin stuttugart'ın hocaya gitsen gelmeyebilirO da kendini hiç yenilemedi ki. Hoca değişikliği için yönetimin daha iyisini getireceğine inanmıyorum. Yoksa hedef CL'de başarı ve uzun süreli bir planlama ise getirelim hemen Stutgart'ın hocasını. Okan hoca bırakırsa gelecek hocayı ben sana söyleyeyim Fatih Terim onun dışında bir hoca getireceklerini hiç sanmıyorum.
kaç tane rekabetçi maçın var ligde 9 kişi 10 kısı oynasanda yenıyorsun anadolu takımlarını davıdson 50 metre gerıden gelıp rakıp forvetten top alıyor boş kaleye vuramıyor adamlar portekız lıgınde bu kadar makas varmı ? alışıyor bızım takım o mantalıteye avrupada adam kaçırmıyor bırakmyıor hatayı kovalıyor 9-10 kısıyle yıkılıyoruz rakıp ceza sahasına anadolu takımlarına nıye çıkamıyorlar çıksa yetısıyor bızım defans yetısmese kaleyı bulamıyor 5-10 yıl da bir hariç bu lıgden hıc bır takım avrupada başarı yada kora kor oyun gelmez köyden şehre inmiş gibi kalıyoruz avrupada alışmamışız kı oyle takımlara oyle oyunlaraYeni bahane de bu oldu. Portekiz Ligi Hollanda ligi çok mu iyi. 150 m euro bonservise 120 m euro maaşa para harcayan dünyanın her yerinde taraftarı olan takımlar için basit bahane.
Sorun tempo! Adamlar tempoyu dayayınca (120 km-110 km, bir kişi fazla oynamak demek.) en yetenekli oyuncularımız bile başını kaldıracak an bulamıyor ve daha da önemlisi sağlıklı düşünemiyoruz. Dolayısıyla Yunus da Sara da İlkay da Sane de Barış da Shancez de hata yapıyor. Dirençli, tempolu kalamayacak isek kompakt kalıp alan vermemek lazım. Biz tam tersi orta sahadan eksilip direnç ve tempoyu düşürüp geniş alanda sefiller oynuyoruzBen bizim takımda aklıyla oynama konusunda da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sadece fizik kalitenin fayda etmediği bugün görülmüştür. Bunu zeka ile birleştiremeyince dağılıp gidiyor oyuncular en ufak bir moral bozukluğunda, mevkisi dışında oynadığında vs..
Bugünkü 11 de, İlkay, Torreira ve Yunus dışında oyun aklı olan başka bir oyuncu var mıydı herşey ortada
10 kişi şeyini neye istinaden diyosun bilmiyom ama olmaz tabii10 kisi kaliriz cokuse geceriz
Bireysel hata yapar gol yeriz cokuse geceriz
Abi bu nasil is. Bu seviyede bu kadar kirilgan olunur mu ?
Sanchez,singo,toreira,lemina harici takımda savunmacı yok. sane,yunus,barış savunmada hiç yok. Sallai kanattan bozma eren'in savunması leş gibi Bu takımı kurması bile hoca olmadığını gösteriyor.ortasahayı yine boşalttı 5lik olduk bu adam ders almayacak liverpool maçına başka hocayla çıkmalıyız