⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Türk takimlarinin yeri cl değil bu net belli morinho hiyarinin yaptigi tek dogru tespit buydu bizim takimlar avrupa ligi konferans ligi takipmali kendini rezil etmeye gerek yok
Bunun sebebi tamamen teknik adamda dahil yönetici kepazeliğidir.Bu iş Atla deve değil.Kadro kurulurken en başta hata yapılıyor.Hemde çok basit hatalar yapılıyor.

Lan o değilde kendi kalemize baya attikta. Erende atiyordu kendi kalesine. Son anda Uğurcan tuttu.🤣

Bunlar hep bahane. Gs teknik heyetinde disiplin yok oyuncular üzülmesin kırılmasın diye tedavi, antreman, transfer yapılıyor. Kadro kaliteli bu rahatlık uyum ortamı ligde iş yapıyor. Ama Avrupa da işlemiyor. 5 dk uyursan çoğu takım ceza keser. Takım bi anda disiplinden kopuyor saçma sapan Yunan Ukrayna Norveç takımları bile belli disiplinde oynuyor. Okan Buruk ve ekibi Avrupa da bu kafayla başarılı olamaz
bu bahane değil sebeplerden bir tanesi okan hocanın performansı rezalet zaten evet 5 dk uyursan ceza keser lıgımızde kesılmedıgı ıcın oyuncu otomatıkmen o zıhnıyette çıkıyor o moda gırıyor ha mılyon eurolar alan adamlar orası başka bır boyut analız edemeyen teknık ekıp ayrı bır boyut ama neden boyle oluyor dersen lıg kalıtesızlıgını okan hocayla aynı kefeye koyarım sadece bızım tekelımızdede degıl dıger tum turk takımları avrupada böyle kendınden kat kat dusuk takımalara karsıda tesaduf degıl bu lıgın yarattırıgı dez avantaj bunu onleyemeyende teknık heyet

Adamlar çok koşmuyor abi doğru anda doğru koşuyu atıyor.

Senin top atacağına nalı 3 kili kapatıyor senadam basıp sürekli cepheye asker gönderen kumandan gibisin koş bas. Torreira bas, olmadı davinson bas.
Böyle taktik mi olur kardeşim yeter daha.

Ofansa da 4 kişiyi doğru koşu ile koordineli koşturunca fark çıkıyor 10 kmye.

O sırada ana nasıl koşuyorlar diyen yunus, sane ileride izlesinler. Paşalarım benim.
Okan gitmezse hiçbirşey değişmez. Benim Okandan beklentim yok

Valla okani eleştirin haklisiniz da 2. Yari rezalettik değişiklikler de saçmalıktı ama kimse kusura bakmasin bu kadar amatör hatalar yapan topculara 2 cift laf edin.

Misal 2-2 gotursen sanchez veya saranin goluyle mağlup olsan yine böyle konuşabilir miyzdiniz bence konuşamazdiniz.

Oyuncuların yaptığı sacmaliklar cidden konuşulması gereken şeyler
Dostum at sahibine göre kişner. Sen 30. dakika sıçan yenilen 2 golde direkt hatası olan adamı 80. dakikaya kadar sahada tutarsan 80. dakikada oyuna soktuğun adam da defansın ortasında pas yapar fantezi golü yedirir.

İçerdekinin morali bozuluyor da kenardaki izlerken bozulmuyor mu.

Bats bile morali bozuldu lan mallara bak 5 gol yediler dedi.

Tekrarina baktim simdi resmen golü yemis hakem. Clde hep bize denk gelmesi böyle olaylarin düsündürücü.

Tüzemende takmis saneye. Sane olmasa golü atamicagiz. Ozaman baris hepten ezildi önde ona neden birsey demiyon. Sacma sacma aciklamalar.

Ulan adi ruandanin oyuncusu ne desek az.

Herşeyi geçtim kötü bir akşamdı ama en kotusu
Dünya yatırım yaptığımız Sane maalesef bugünde oynamadiysa bir daha dikiş tutmaz
Devre arası piyasası varsa Arapları zorlamaliyiz

bu bahane değil sebeplerden bir tanesi okan hocanın performansı rezalet zaten evet 5 dk uyursan ceza keser lıgımızde kesılmedıgı ıcın oyuncu otomatıkmen o zıhnıyette çıkıyor o moda gırıyor ha mılyon eurolar alan adamlar orası başka bır boyut analız edemeyen teknık ekıp ayrı bır boyut ama neden boyle oluyor dersen lıg kalıtesızlıgını okan hocayla aynı kefeye koyarım sadece bızım tekelımızdede degıl dıger tum turk takımları avrupada böyle kendınden kat kat dusuk takımalara karsıda tesaduf degıl bu lıgın yarattırıgı dez avantaj bunu onleyemeyende teknık heyet
Azerbaycan, Belçika, Ukrayna, Yuannistan, Norveç ligi takımları çok mu iyi. 300-500 bin eurolara oynayan oyuncularla takım halinde başarı yakalıyorlar. Bizde rahat düzen çıksın bi yıldız maç alsın düzeniyle rezil olup gelıyoruz. Teknik ekibin kadar takımsın.

Geri
Üst Alt