⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ulan şaka gibi ya. İlk 35 dakika dedim ki; tamam artık Okan çözdü bu işi geride, sabırlı beklemeyi biliyoruz ama saçma sapan bir gol yiyeceğimizden de emindim. Ki beklediğim oldu, valla bu senaryoyu kaçıncı defa yaşadık sayamıyorum. Artık olayın futbolcularla alakalı olmadığı da belli oldu. Süper Lig'i es geçiyorum ama hocanın ciddiyim bizdeki kariyeri için Liverpool maçı belirleyici olacak. İyi oyun ama kötü sonuç artık tatmin etmez beni o maçta da, sabrım kalmadı valla yeter artık.

Ilkay hazir degil. Hocanın kafa uçmuş.
takımın fizik durumu ne diye sorarlarsa hocamdan beklediğim yanıt artık bu

1758234516295.webp

Bi rakibin bukadar kötü olup sonra maci güle oynayarak maci farkla kazanmasini ilk defa görüyorum. Komedi valla. Süper ligde bile o ilk yarim saati daha disli görüntü veren takimlar var.

fenerlilere alay konusu olduk şaka gibi
fenerlilere alay konusu olmak olay değil, herifler 20 yıldır şl bile görmüyor dönsünler kendi g.tlerine gülsünler önce.

sıkıntı avrupalılara rezil olmak. cicaldau-berkan'la bile koruduğumuz imajı 2-3 senedir hiç ettik. herifler gitgide parayla avrupa'ya kalmış arap takımı gibi görecekler bizi. ne saygın bi oyun var, ne sürpriz sonuçlar. herifler galatasaray'ı çektik diye maribor gelmiş gibi göbek atacaklar nerdeyse, sebep olanlar utansın.

Çok fark yediğimizi gördümde bu kadar bireysel hatadan ilk kez görüyorum hepsi bu maça denk geldi..

okan ın takimin gerisinde dediği topcu

Lemina, Sara, Zaha ve daha niceleri. Geldikleri ilk haftalar takımda en öne çıkan oyuncular iken, Okan hocamın idmanını yedikten sonra hepsi çöküşe geçti. İlkay da şu an City deki çalışmalarının ekmeğini yiyor ama bizdeki idmanlarla onu da kaybetmemiz çok yakındır. Gerçi İlkay ın kendine saygısı olduğu için o gene özel idmanla vs kendine bakar diye düşünüyorum

İdman kalitesi ile ilgili aslında tek tek örnek vermeye de gerek yok. Yunus un bir röportajında bunu zaten kendi de itiraf ediyor.
Hatırlarsınız, Yunus zamanında İngilitere ligi vs diye yanıp tutuşuyordu ve en önemli Avrupa maçımızda bizi bırakıp Leicester City ye gitmişti. Bizden sonra oradaki idman temposunu vs görünce artık oralara gitmeyi ağzına bile almıyor. Hatta röportajda tekrar düşünür müsün İngiltere de bir takım diye sorduklarında, orada oynamak, idman yapmak ve tempo çok zor . O yüzden düşünmüyorum demişti. Bu bile herşeyi gösteriyor bence

futbola cok anlam yuklemeye gerek yok

Cl için yedek beklemeliydi ,mt dışında bu düzeyde maçı yok ,bizim ligi baz almayın abi ,yoksa 11 türk oynatsak yine zorlarız
Hizi filan var milli maclarda da hirsli görüntü veriyordu ama evet bu seviyede oynamadi henüz. Yavas yavas alistirmak lazim ikinci yarilarda filan.

Baris o golü atsa da yenilirdik bence. Gecen sene 2 farklardan maclari ne hale getirdiğini görmedik mi.
Skor 0 0'kende , 1 0'ken'de, 3 1'kende oyunda hiçbir degisiklik yoktu ki zaten; durup dururken goller yenildi, mac 3 0 bile olsa o goller yine yenilecekti.
Ayrica ilk 37 dakika çok iyiydik falan diye birsey de yok; Mac başladıktan sonra Frankfurt'un iyi bir takim olmadigini gorduk ve golude bulunca bu maçı alırız herhalde dedik.

Uğurcan : Rezalet performans, böyle giderse işimiz zor.
Singo : Harikaydı, prime Luyindama gibi. Böyle oynarsa aldığımız fiyatın kat be kat üzerine satarız.
Davinson : Rezalet ama alışık olmadığı mevkiide oynadı.
Eren Elmalı : Bu seviye için asla yeterli değil.
Sallai : Allahına kurban, tekniği belli seviyede ama mücadelesiyle ayakta kalan bir kaç adamdan biri.
Torreira : Standartının altında, geçen seneki kötü başlangıcını hatırlattı.
Lemina : Lakayıt oynadı, kötüydü.
İlkay : İlk 30 dakika harikaydı ama sonradan Selçuk'un bitik halini hatırlattı.
Sane : Rezalet.
Yunus : Rezalet, kerem lavuğundan kafayı ayırması lazım.
Barış : Rezalet, emin olun şu tripli zamanlarında maçlara çıkmış olsaydı böyle oynamazdı.

Okan Buruk : İlk 35 dakika Guardiola, gol yediğimiz andan itibaren Yılmaz vural.

Bu maç cidden skoru yansıtmıyor ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor tabii ki. Her şey şansa yorulamaz.

Geri
Üst Alt