Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Günün tespitiDavinson sol stoperde cuestadan kötü oynuyor şaka maka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günün tespitiDavinson sol stoperde cuestadan kötü oynuyor şaka maka
@Murat Durmaz a soralım o haldeBen sahaya bakiyom
Sarayı hiç norvichte izledin mi. Ben tek bir maçına denk geldi akıyordu eleman. İnce paslar atıyordu. Geldi geldiğinde 2 hafta kadar sendeledi evet çocuk vs derken sonra öyle bir sara yaşattı ki bize 2 ay aradığımız adamı bulduk dedik dimi.Yahu reis yapma Allah aşkına ilk geldiğinde neyse şimdide o.
Bu adam öyle yatacak çalışmayacak lkarakterde bir adam değilki ciddi anlamda düşüle geçsin.Bu adam 20 milyon edecek adam değil.
Başımızdaki çapsızlar oyuncu bulamadı alamadı bu adama 20 milyon vermek zorunda kaldı.
Abi soruyorum
Bı adamda hız var mı?
Teknik mi top hakimiyetti var mı?
Şut tekniği iyi mi?
Sertlik var mı ? net top çalmada iyi m?
Bunlardan hangisine evet diyebiliyorsun.
kesınlıkle dogru ama ne yapsınlar kendi rezilliklerii unutuyorlar,fenerli arkadaslarım cok fazla msj kutumu doldurmuşlar neler nelerfenerlilere alay konusu olmak olay değil, herifler 20 yıldır şl bile görmüyor dönsünler kendi g.tlerine gülsünler önce.
sıkıntı avrupalılara rezil olmak. cicaldau-berkan'la bile koruduğumuz imajı 2-3 senedir hiç ettik. herifler gitgide parayla avrupa'ya kalmış arap takımı gibi görecekler bizi. ne saygın bi oyun var, ne sürpriz sonuçlar. herifler galatasaray'ı çektik diye maribor gelmiş gibi göbek atacaklar nerdeyse, sebep olanlar utansın.
Geçen sene yazdım eren ofansif olarak iyi katkı alırız ş.liginde içimizden maalesef geçerler dedim. Ofansif iyi bindiriyor trabzonda da bu yüzden istenmeyen adm olmuştu defans yap dedikçe çocuk hata yapıyordu ne eksik ne fazla aynısını yaşatıyor. Ofansif katkıyı elinde alırsan bu herif elinde patlar maalesef.Begenilmeyen sallai yine en hatasiz oyuncumuzdu. Bence sallaiyi hic bozmaya gerek yok orda. Eren sallaiyin yarisini oynasa bukadari olmazdi bugün. Canin golündede gec kaliyor hamle yapmakla sol tarafta. Ya toparlayacak yada jacobsa sans vermek lazim. Eren kötü oyuncu degil ama son zamanlarda cok geri geri giderek oynuyor rakibin üstüne gelmesine izin veriyor. Hamle yapacaksin ki rakibi durdurucan bunu jacobs bu aralar daha iyi yapiyor bu yüzen birazda o oynamali.
Belki de bu senenin BJK 5 0 i bu maçtırBu maç cidden skoru yansıtmıyor ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor tabii ki. Her şey şansa yorulamaz.
Keşke ligde yeseydik bu kadar golü be renkdaş, CL'de toparlama şansımız çok zor. Gerçi bu sene 9-10 puan yetecek gibi ama, hayırlısı.Belki de bu senenin BJK 5 0 i bu maçtır
Ne Bodo ne de Usg maçına banko 3 yazamayız. Diğer maçlar zaten meçhul..Keşke ligde yeseydik bu kadar golü be renkdaş, CL'de toparlama şansımız çok zor. Gerçi bu sene 9-10 puan yetecek gibi ama, hayırlısı.
Teknik ekib konusunda katılıyorum. Ama Sara masum değil 1 senedir beli dönmüyor. Korner kullansın diye sahada takılıyor.Sarayı hiç norvichte izledin mi. Ben tek bir maçına denk geldi akıyordu eleman. İnce paslar atıyordu. Geldi geldiğinde 2 hafta kadar sendeledi evet çocuk vs derken sonra öyle bir sara yaşattı ki bize 2 ay aradığımız adamı bulduk dedik dimi.
Ne oldu aç bak bulabilirsen herkesin korkusu okan idmanı yerse sıçardı ilk meyvesini ligin 2. yarısı vermeye başladı.
Sarayı derin oyun kurucu oynatırsan sana şov yapar şov.
Ama sen ne yapıyorsun ısrarla bak İlkay geldi İlkay duran top kullansın, mertens var mertens kullansın adamın şuan elindeki tek çok iyi olduğu konuyu da elinden alıyorsun.
Sara gibi adamların varsa kanattan dikine boş koşu atacaksın. Öyle semazen gibi dön babam dön futbolu arıyorsan zaten aradığın adam bu değil.
Son 5 ay 10 numara oynatılmaya çalışılıyor eleman. Hayatımda böyle ucubelik az gördüm bak. Press yapsın diye sarayı kullanan adam futbolu bilmiyordur. Yapacağın şey torreirya bu görevi verip saraya oyun kurdurmaktır.
Kime ne anlatıyoruz. Paşamız burnundan kıl aldırmayacak.
Bu kafayla devam ettiği sürece daha çok milyonluk adam yer diyeyim.
Singoyu falan da yeriz 1 aya kalmaz.
bu kulup her hafta #konsantrasyon diye twit atıyor bide37 dk tek kale oynuyorsun, tek bir pozisyon vermeden saçma sapan bireysel hatadan gol yiyip şalteri kapatıyorsun. Yani her gol yediğinde maçı bırakacaksak Liverpool 9 tane filan atar bize. Konsantrasyon desen koruyamamışsın ki bu konuda öyle fecaat bir geceydi ki halı sahada yapsan bir daha çağrılmayacağın cinsten bireysel hatalar yapmışsın. Bir süre sonra rakip seni koşu mesafesinde ve ikili mücadelelerde paspas etmiş, maçın fişini çekecek pozisyonu stadyum dışına vurmuşsun... Biraz da şans olacak ve oyuncular da düzgün mücadele edecek. Hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama bu mevzuların yeni hoca ile düzeleceğini sanmak polyannacılıktan ibarettir ki bu maç özelinde ve genel olarak hataları zaten belli ama faturayı ona kesmem. Bu ülke takımları (biz dahil) hiçbir zaman bir Avrupa takımı olmadı, olmayacak da. Biz öyleymiş gibi davranıyoruz ve o kültürü para ile elde edeceğimizi zannediyoruz. Böyle gelmiş böyle gider. Tek tük arada Manu, Tottenham gibi maçları yener o gece mutlu oluruz, hepsi bu. Zaten bu ligin yapısı da başka bir şeyi mümkün kılmıyor.
Üzülmeyelim Liverpool, Atletico maçında falan 30 dakika iyi oynar yeniliriz kendimizi teselli eder; Okan hoca kral ilan edilir, seneye deriz, alıştık.Ne Bodo ne de Usg maçına banko 3 yazamayız. Diğer maçlar zaten meçhul..
Morinhonun benficaya elenmesi ve karabağın benficayı elemesini naısl açıkYacaksın ? Ben zaten teknik teknik ekibin fiyasko oldugunu soyluyorum yenilmemiz okana farklı yenilmeniz lige yazıyor benım gorusum benı. Bahanen değil teknık dırektor degılım ben yorum yapıyorum bahane bulmuyorum ben yenılmedim bahane bulayım ispanya kaç takım gönderiyor şl ye kaç tane kalbur üstü takıımı var ya italya almanya bide dön türkiyeye bak fener şl gidemedi beşiktaş konferansa dahi girmedi trabzon gidemedi başakşehir gidemedi bakın yabancı teknik dırektor tsl de neden şampiyon yapamıyor onuda düşünün yada oynattıgı oyun begenilmiyor seviyeler farklı mantalite farklı sistem farklı 2 takım çekişiyor bir takım bir berabere kalsın tamam yarış dışı çünkü o kadar rekabetten yoksun bi ligNe alakası varya boş bahaneler bunlar. Barcelona ile Levante arasında az mı fark var. Lig kalitesi düşükmüş. Sanki bjk yi feneri falan eze eze yeniyorsun çoğu maç ıkınarak galibiyetle geçiyor. Oyuncu grubu mutlu olsun diye takılan bi teknik ekip var. Teknik ekibin kadar takımsın. Bitik Mourinho nun feneri bile Avrupa da dağılarak yenilmiyor. Bizimkisi sürekli 4-5 yiyor. Tek problem var Teknik ekip gerisi bahane.
Bu seneye daha biliçli ve odaklı başlamıştı ancak futbol böyle bir oyun 20 gün takımdan ve ritimden uzak kalırsan sıçarsın. Ve ritm eksiğini kapatmak için de gerzekçe kararlar veriyor.Önemli yerlerde akil tutulmasi yasiyor baris. Örnegin gecen sezon eyüp 3:1 kaciriyor. Hatay 2:1 kaciriyor. Sakin kalsa hersey olacak. Yuvarlasa kaleye yine gol olur yeteki kaleyi tuttur orda.
Savunma yönüde okdar kötü degil aslinda hiziyla cogu zaman pozisyonu kapatiyor ama son maclar baya geriledi o hususda anlam veremiyorum.Geçen sene yazdım eren ofansif olarak iyi katkı alırız ş.liginde içimizden maalesef geçerler dedim. Ofansif iyi bindiriyor trabzonda da bu yüzden istenmeyen adm olmuştu defans yap dedikçe çocuk hata yapıyordu ne eksik ne fazla aynısını yaşatıyor. Ofansif katkıyı elinde alırsan bu herif elinde patlar maalesef.