⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Kadroyu ilkay önderliğinde oyuncular kursun.
Oyunuda sistemide kendileri belirlesin çıksın oynasınlar.Daha kötü olmaz.
Ama başımızdaki adam ne yapar ne eder oyuncu değişiklikleriyle verir maçı.

4 3 2 1 ile oynanmalı öyle 5 li defans falan bizim yapacağımız şeyler değil. Onu iyi yapan tek takım kopenhag. Biz yapınca sivasspor gibi oldu.
Uğurcan
Singo sancez apokerim jakops
Lemina
Torreira. Sara (ilkay)
Sane. Yunus
Osimhen

Osimhenin maç eksiği var biliyorum ama icardinin ayağına top degdirmez vandick. Kuş taşa çarpar Bi kontra atarız ya da kafa ile. Korkulan iki senaryo var benim için Okan geriye düşerse ön alanda pres hop Salah kalede. Gakpo kalede. İkinci olarak liverpool karşısında Allah korusun kırmızı falan yemek. Adam paylaşımını iyi yapmak ve orta sahada kalabalık durmak lazım

Scared Anthony Anderson GIF by ABC Network

Istisnasiz herkes agir fark bekliyor

Normalde bizimkiler rakip takim hesabinin gönderilerini koyacagiz, geliyoruz vs tarzi yorumlarla spamlardi, bu kez bize aciyin, 3-0‘da anlasalim tarzi yorumlar cogunlukta

fbjkliler zaten dört gözle bekliyor maci, tarihi fark olur diye ümitliler

Yurt disinda da ayni sekilde Liverpool farkli kazanir beklentisi mevcut

Düstügümüz duruma bak, 13. oldugumuz sezonda Barca maclarinda bu kadar ümitsiz degildik

okan ve oyuncular kendine çeki düzen vermezse bırakın liverpoolu bodo bile bize bodoslama yapar. Hala çıkmış kondisyonerlerden için ekibimden memnunum diyor. İlk önce yanındaki sarı gözlüklü sonra tüm ekip değişmeli yanına da hasan şaş gibi biri gelmeli ya da mertens gibi biri yoksa bu rezillikleri anlata anlata bitiremeyiz.

İlk kez Galatasaray seyircisini böyle görüyorum. Winnerdı lan bu takım. Gider Realden 5 yer sonra döner Milan'a 3 atar öyle bir vibeı vardı. Tarihin en pahalı kadrosu, Avrupa devlerine yakın maaşlar, ancak sanki Liverpool - Düziçi İdman Yurdu maçı gibi bir hava var. Bu negatif ortam futbolcuların ya da yönetimin değil direkt olarak Okan Buruk'un eseri. Neyse belki sürpriz puan alınabilir Okan'a rağmen

İlk kez Galatasaray seyircisini böyle görüyorum. Winnerdı lan bu takım. Gider Realden 5 yer sonra döner Milan'a 3 atar öyle bir vibeı vardı. Tarihin en pahalı kadrosu, Avrupa devlerine yakın maaşlar, ancak sanki Liverpool - Düziçi İdman Yurdu maçı gibi bir hava var. Bu negatif ortam futbolcuların ya da yönetimin değil direkt olarak Okan Buruk'un eseri. Neyse belki sürpriz puan alınabilir Okan'a rağmen
Gider rfsye kieve puan verip az prag gibi takımlardan 4 yer muhtemelen bundan sonra galibiyet alamayacak frankurttan 5 yer averaj takımı young Boysa elenirsen senin imajın da kalmaz şanın da. Adam hala totnim maçına halleniyor. 10 dakika daha olsa yenilirdik. Geçmişte yaşıyor. Etrafındaki kimse de uyarmiyor. Okanin inadı öyle böyle bir inat değil

Neyse belki sürpriz puan alınabilir Okan'a rağmen

mucize beklenecek bi maç olduğunu söylemek zor heis

liverpool'un saha formasyonu, salt oyuncu kalitesi ve gergedan gibi fiziği dışında sahaya koyduğu ruh anlamında da gs takımından fersah fersah üstün olduğunu göz önünde bulundurmakta faide var

mucize beklenecek bi maç olduğunu söylemek zor heis

liverpool'un saha formasyonu, salt oyuncu kalitesi ve gergedan gibi fiziği dışında sahaya koyduğu ruh anlamında da gs takımından fersah fersah üstün olduğunu göz önünde bulundurmakta faide var

Negatif havayı dağıtmak babında ve herkes 10-0 falan yenilmeyi beklediği için, genelde de böyle negatif hakimiyet durumlarında futbolda sürpriz sonuçlar çıkabildiği için hafiften umudum var. Okan olmasa net çok daha yüksek ihtimal verirdim puan almaya ama Okan'a rağmen ne yapılabilir bilmiyorum

Geri
Üst Alt