⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

su nalet mac oynansin yenilip gidelim baslicam CL sine sacma sapan planlama hatalari ile yine avuclayacagiz bu sene. bu yönetim ve hoca ile maalesef bu kadar. kaynak var potansiyel var taraftar var beyin yok. yildim resmen ya

2002 de 2006 da o leş kadrolarla bile yeneriz ederiz diyorduk, nasıl bu bütçelerle bu hale geldik anlamadım.

Ben Liverpool’u yeneceğimizi düşünüyorum her şerde bir hayır vardır takım gene çok gömüldü hocada öyle ve bunu hakettilerde bence her skora açık bir maç olacak

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Kaan
Barış İlkay Yunus
Osimhen

Kaan elimizde orta sahada defansif katkı verecek en iyi oyuncu bence fazla ileride çıkmaz hem leminaya bu maç özelinde güvenemiyorum çok riskli işler yapıyor Liverpool tarzı takımlar topu kaptığı anda cezayı kesebilir bence Kaan Torreira ile başlamalıyız önlerinde İlkay barış sağ kanat yunus sol sol bekte jakobs>Eren ligde eren iyi givi görünsede Avrupa da çok zayıf jakobs daha atletik bir bek erene oranla defanstada abulkerim mutlaka oynamalı tamam sakarlıkları var ama eli ayağı en düzgün stoperimiz davinsonla uyumu iyi davinson sakarlık çok yapıyor malesef eli ayağına giriyor son dönemde

Farklı formasyonlarla fantezi yapmaya gerek yok. En iyi oynadığımız dizilişle çıkmalıyız sahaya. Gidişata göre değişiklik yaparız.

---------------------Osimhen------------------------
Barış------------------Sara-------------------Yunus
---------Lemina----------------Torreira-------------
Jakobs-------Abdulkerim--------Davinson----Sallai
----------------------Uğur----------------------------

Galatasaray,Liverpool ile tarihinde 6 kez karşılaştı.Sarı Kırmızlı ekip bu 6 maçın 3 ünü kazanırken 2 sini kaybetti,1 maç da berabere bitti.

vay be

heriflere üstünlük kurmakta bi beis görmemisiz

Ortaokul yıllarımda şampiyonlar ligi maçlarının ilk 10 dakikasında çenem birbirine vururdu heyecandan, o Juve ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığımız maç falan Ümit Davala'nın uzaktan attığı, gri-sarı-kırmızı forma. Neyse bu maç için de aşırı heyecanlıyım aynen o moddayım.

İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum nedense, 2-1, 3-1 lik bir galibiyet.

Çakır
Singo Sánchez Jakobs
Sallai Torreira Sara Elmalı
Akgün Gündoğan
Osimhen
Jakobs yerine Bardakcı, Sallai yerine Yılmaz, Sara yerine Lemina, Osimhen yerine Icardi olabilir.

1 tane bile satışta bilet yok, bilet çok çok pahalıydı. Taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.
Tabiki keşke kapasite 65bin civarı olsaydı

Galatasaray,Liverpool ile tarihinde 6 kez karşılaştı.Sarı Kırmızlı ekip bu 6 maçın 3 ünü kazanırken 2 sini kaybetti,1 maç da berabere bitti.

vay be

heriflere üstünlük kurmakta bi beis görmemisiz
gs tarihinde üstünlük kurduğu tek takım olabilir büyüklerden. gerçi küçükleri de dahil ediyorum.

Geri
Üst Alt