⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

şimdi lemina cıkınca hoca suclanacak mı ona göre cıkarsın

İlkay Gündoğan sahanın en zeki oyuncusu.
Tek basina 5 kisi arasinda faul aldi adam...

İzlemedigimiz ozelliklerden biri. Kafayi calistiriyor surekli. Biraz takimi sogukkanli yoneltebilirse 2 yi de bulabiliriz valla.

Frikikte bir pas oyunu bekledim gene ama gozum sane aramadi degil o sirf o sut icin

İlkay Frankfurt ta vursaydı goldü şimdi vursaydı yine goldü ama ikisinde de pas verdi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu takıma 2 yıldır 50 tane adam alıp 250 milyon euro harcayıp bir tane sağlam 6 numara almamak büyük başarı cidden. Lemina 32 yaşında, artık kaldıramıyor adam. Pili bitmeye başladı, hemen şimdi alacaktık kenara.

Bizde en az 3 veya 4 fark atardık

O gün kaçırdığımız golden sonra momentum döndü

Yoksa sittin sene bizi yenme ihtimalleri yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da bizim hatamız sonuçta , şu takıma karşı harbiden 5 yiyip yenilmek Liverpool'u yenmekten 3 kat falan daha zor iştir

Penaltı pozisyonunda ilkayın topu alışı pası fln mükemmel lan

2. Yarı gaza gelmeden arkayı sağlam tutmalıyız geçiş oyununda 5 sn. den kısa rakip ceza sahasına inebiliyorlar.

2. Yarı gaza gelmeden arkayı sağlam tutmalıyız geçiş oyununda 5 sn. den kısa rakip ceza sahasına inebiliyorlar.

Şuan takımı veya hocayı eleştiremeyen renktaşların alakasızca Frankfurt mesajları atıyor olması üzücü

Halbuki şu maçtan keyif almayı bilmek lazım, halbuki birlik beraberlik olmak lazım

Beraber sevinip, beraber üzülmemiz lazım

Ben şu 45 dk'dan sonra yenilsek de gam yemem

Benim avrupada görmek istediğim takım bu işte

Geri
Üst Alt